FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Jucătorul pentru care Nicolae Badea i-a dat un ultimatum lui Rednic: „Dacă nu revine el, pleci tu!” + reacția fostului acționar

Apar noi informații despre conflictul dintre Deian Sorescu (24 de ani, extremă dreapta) și Mircea Rednic (59), antrenorul lui Dinamo.
Apar noi informații despre conflictul dintre Deian Sorescu (24 de ani, extremă dreapta) și Mircea Rednic (59), antrenorul lui Dinamo.

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 noiembrie 2021 23:18 / Actualizat marti, 09 noiembrie 2021 20:11

Apar noi informații despre conflictul dintre Deian Sorescu (24 de ani, extremă dreapta) și Mircea Rednic (59), antrenorul lui Dinamo.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Jurnalistul GSP Remus Răureanu a dezvăluit că între Rednic și Sorescu a intervenit abrupt Nicolae Badea, omul care controlează din umbră gruparea din Ștefan cel Mare.

Nicolae Badea i-a zis lui Rednic: «Dacă nu revine Sorescu, pleci tu!». N-a fost o discuție amicală cu Sorescu, de genul: «Ești obosit, stresat, ar fi bine să pleci la băi». Rednic l-a scos din lot pentru că era nemulțumit de ceea ce face. 

Interesant e că Nicolae Badea poate face asta, influențează tot mai multe decizii. De ce nu-și asumă public salvarea clubului, dacă e posibilă? Badea a mai produs un dezastru, înainte de venirea lui Negoiță, care a băgat echipa în insolvență”, a relatat ziaristul Gazetei în emisiunea „Digi Sport Special”.

Mi-e greu să-l văd pe Rednic într-o asemenea situație. Însă cred că nu-i deloc ușor să renunți la un jucător precum Deian Sorescu 
Ilie Dumitrescu

Reacția lui Nicolae Badea

Nicolae Badea a transmis un mesaj după dezvăluirile Gazetei.

 

„Nu i-am impus lui Rednic sa-l reprimească pe Sorescu. Eu nu le-am dat ultimatum antrenorilor nici în perioada în care eram președintele clubului, în nici un caz nu as face-o acum, când sunt doar un membru al DDB, fără funcție în club. 

Doar ajut atât cât pot și nimeni nu poate sa conteste legătura mea cu Dinamo. Rednic nu îl scosese din lot pe Sorescu. Asa cum a spus Mircea în public, îi recomandase o pauza de o săptămână. A existat o discuție lor în pauza meciului de la Mediaș, apoi eu știu ca Deian le-a prezentat scuze după meci și antrenorului, și colegilor lui”, a spus fostul acționar al lui Dinamo.

Mircea Rednic, despre conflictul cu Sorescu: „Nu e OK să intri și să te plimbi pe teren! Fiica mea îi caută echipă”

La conferința de presă susținută azi, „Puriul” a vorbit despre golgeterul „câinilor” și a povestit ce s-a întâmplat după meciul cu Gaz Metan (1-2) și despre decizia de a nu-l primi la antrenamente.

Mircea Rednic explică ce s-a întâmplat cu Sorescu: „I-am reproșat ceva și el mi-a vorbit de problemele personale”

Rednic: „Sorescu trebuia să clarifice situația”

„Ce vă interesează? De meci? Nu vreau să vorbesc de meci. Mi-aș fi dorit ca Sorescu să clarifice situația legată de ce a fost la Mediaș. Nu a fost nimic din ce se scrie. Nu a fost nimic. A fost o discuție normală, la 2-0 pentru adversar. 

Am ridicat tonul și i-am reproșat ceva tactic, iar el a început să vorbească de problemele personale. I-am zis «Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Nu e OK să intri și să te plimbi pe teren». De aceea l-am și scos. Asta a fost tot. Ulterior, și-a prezentat scuze față de mine și de colegi. 

După meciul cu Sepsi l-am chemat în birou și i-am zis «Deian, nu e OK cum ești. Nu îmi place cum te prezinți la antrenament și la meci. Ia 2-3 zile sau o săptămână liberă. Du-te la mare, la Istanbul, la munte... Nu e o pedeapsă. Uită de fotbal și relaxează-te». A doua zi a venit la antrenament. S-a antrenat cu jucătorii care nu făceau parte din lot. Să vedem duminică dacă joacă. Dinamo nu stă într-un singur jucător. Am nevoie de Sorescu, dar cel de la începutul campionatului. Când era mijlocaș.

Ați făcut o statistică legată de ce reprezintă el pentru Dinamo, dar ca mijlocaș. El a zis că vrea să fie fundaș. OK, dar fă-mi faza defensivă. În meciul cu Sepsi a fost bulevard pe partea lui. 

Trebuie să lase problemele pentru că nu se poate face nimic acum. E plătit bine, dar nu are oferte și nu e perioadă de transferuri. Să se gândească foarte bine. A pierdut și naționala, nu-mi place randamentul lui. Nu știu ce probleme are. Financiare nu are. Că nimeni nu are probleme financiare. Acum, la antrenamente, s-a prezentat mai bine. Au fost oferte, fiica mea se interesează, dar nu e OK cum joacă”, a spus Mircea Rednic la conferință.

Dacă nici pe CFR nu batem, pe cine mai batem? Eh, glumesc. Putem să aducem fanii alături de noi. Jucătorii nu au nimic pe pierdut. CFR ia campionatul an de an. Sunt jucători cu experiență, echipa e omogena, joacă în cupele europene. Dacă lipsește un jucător, nu e o probleme. Eu nu am trei jucători importanți: Itu, Filip și Răuță. Asta e...
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Totul despre Dinamo - CFR Cluj

Citește și: 

Rednic, lăudat de unul dintre cei mai vehemenți critici: „Dinamo va câștiga cu CFR Cluj, o să vedeți!”

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
jeromel.
jeromel.  •  07 Noiembrie 2021, 19:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi.ciociolina
gigi.ciociolina  •  07 Noiembrie 2021, 15:02
Postat de Reflector Sv pe 07 Noiembrie 2021, 13:04

Rednic ar trebui apreciat pentru ceea ce a facut si face pentru Dinamo , TREBUIE SPRIJINIT SI NU CRITICAT , cum fac niste tulburati ( ex.Prunea ,Dinu s.a.) de licori sau de altele ..... Dinamo club de renume la noi ,ar trebui salvat (finantat) de "dinamovistii" care au profitat de pozitiile avute si s-au imbogatit ex. Badea , Borcea s.a.

pe rednic il critica numai gigistii ti ca losi!!!

tororosso
tororosso  •  07 Noiembrie 2021, 13:57
Postat de vendredi13 pe 07 Noiembrie 2021, 10:12

Iar băgați bățul prin gard... Vouă v-a plăcut Sorescu în ultimele meciuri? Nu se implică Badea oficial pentru insolvența aia? Ce glume sunt astea?

Tinere cățeluș ! Sorescu a ținut oarecum în viață echipa . Este singurul care are stofă și a ajutat cum a putut . Trebuia lăsat să plece în Polonia și de aici și dezamăgirea sa asupra clubului și a jocului său .

Vezi toate comentariile (28)
Comentează