FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Verdict sumbru în direct: „Nu-i mai prinde paltonul pe spanioli. Au folosit toate tertipurile”

Pablo Cortacero, alături de președintele Dorin Șerdean
Pablo Cortacero, alături de președintele Dorin Șerdean

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 20:25 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 20:43

Narcis Răducan, fostul director sportiv de la FCSB, a analizat situația actuală de la Dinamo și e convins că Pablo Cortacero și ceilalți spanioli nu vor mai sta prea mult timp în România.

Cunoscut drept un tip calm, analitic, care nu se hazardează să emită verdicte, Narcis Răducan pare să-și fi pierdut definitiv încrederea în „Nuevo Dinamo”, proiectul pompos prezentat de oamenii de afaceri din Spania. 

Într-o intervenție la Digi Sport, acesta a pronosticat că „pe spanioli nu-i va prinde paltonul”, fiind dezamăgit de scuzele pe care spaniolii le-au tot folosit în ultimele săptămâni. 

„E dezamăgitor pentru suporteri, dar nu e nicio speranță! E vorba aia, «nu-i prinde paltonul», eu nu cred că-i prinde paltonul pe spanioli, pleacă pe rând toți! Sunt multe întrebări de pus, mi se pare o ruletă rusească ce au făcut ei. Nu am mai văzut așa ceva. Aici nici nu poți să identifici cine poate răspunde la o întrebare simplă: «când vin banii?». 

Vin cu explicații că e bolnav, că săptămâna viitoare, că nu a funcționat ceva. Noi suntem sătui în România, ei nu știu în ce țară au venit! Toate tertipurile s-au tot folosit la noi, nu mai merge, poate în Spania mai merge, dar și acolo sunt un milion de români care fac treaba asta”, a afirmat Narcis Răducan, la emisiunea „Liga Digisport.”

DINAMO. Verdict sumbru în direct: „Nu-i mai prinde paltonul pe spanioli. Au folosit toate tertipurile”
Narcis Răducan

Pablo Cortacero, suspect de COVID-19: „Mă simt extraordinar de rău”

Pablo Cortacero, patronul lui Dinamo care se află în acest moment în Spania, este suspect de COVID-19. Acesta trebuia să ajungă săptămâna trecută în România, însă a anulat zborul din cauza problemelor de sănătate. 

„Mă simt extraordinar de rău. Cred că am COVID, dar încă nu e confirmat, o să-mi facă un test astăzi. De două zile am febră și dureri în tot corpul. De asemenea, nu mai am miros. Mă simt foarte rău, dacă nu-mi revin o să merg la spital la urgențe”, a mărturisit Cortacero

Marcos Rubinho, primul conducător spaniol care părăsește „Nuevo Dinamo” 

Marcos Rubino, managerul Academiei Dinamo, este primul spaniol care s-a decis să părăsească noul proiect din Ștefan cel Mare. Rubino s-a întors în urmă cu câteva zile în Spania, pentru a avea grijă de soția și unul dintre cei doi copii ai săi, care au fost testați recent pozitiv la coronavirus. 

În spatele deciziei lui Marcos se ascunde însă și altceva. Potrivit doardinamo.ro, cel care trebuia să coordoneze activitatea de la copii și juniori nu mai dorește să revină în România, fiind dezamăgit de ce a găsit la Dinamo, mai ales de situația financiară și de faptul că nu a primit niciun salariu până acum.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Șefii lui Dinamo bat din poartă în poartă! Au ajuns să se împrumute ca să acopere cheltuieli curente, inclusiv pentru deplasare la meciuri!

EXCLUSIV Informații incredibile despre un transfer al lui Dinamo: „Era multimilionar, nu mai avea chef. Înțelegerea era să-i dea niște bani «la negru»”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
deusdat
deusdat  •  04 Noiembrie 2020, 16:19

Cine naiba poate să creadă că o să vină vreun investitor străin serios la un club românesc? Ce scop ar putea avea? Profit? Performanță internațională? Fericirea fotbalului românesc?

10153981523762919
Lio Zosmer  •  04 Noiembrie 2020, 09:38

Da, Narcis Raducan, stelist si fotbalist, mai nou analist, psiholog etc, ma lasati cu Narcis, cu Lupulica si alti *** ... daca niste oameni nu arunca banii "sa vada lumili" ca si patronul de la steaua...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1571520069657419
Costel Cristi Avram  •  04 Noiembrie 2020, 09:33

Hai Dinamo în liga a doua, vei juca cu farul la pranz

Vezi toate comentariile (30)
Comentează