FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Marius Șumudică declanșează operațiunea „Salvați Dinamo”: „Trebuie ajutați! Ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară”

Marius Șumudică a vorbit despre viitorul lui Dinamo
Marius Șumudică a vorbit despre viitorul lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 20:54

DINAMO. Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, a vorbit despre degringolada interminabilă de la Dinamo, unde clubul e în pragul falimentului.

Ionuț Negoiță a anunțat că nu va mai investi la Dinamo, iar clubul riscă să fie retrogradat în Liga 2, dacă nu plătește 180.000 de euro pentru licență. Șumudică e de părere că formația din „Ștefan cel Mare” ar trebui să fie ajutată.

„În momentul în care l-am văzut pe domnul Negoiță, mi-am dat seama că este decis să nu mai investească. Nu cred că va mai băga bani la Dinamo. Suma de care depinde viitorul clubului e mică, e vorba de 180.000 de euro. E rușinos pentru un astfel de club. Dacă Mircea Rednic era acolo, cred că avea suma necesară și ar fi ajutat clubul.

Dinamo trebuie ajutată. Dinamo e un brand, un faliment ar fi rușinos pentru fotbalul românesc să dispară. Și Bayern Munchen a ajutat-o pe Dortmund și iată că Borussia este o forță astăzi”, a spus Șumudică, la TV Digi Sport.

Bayern Munchen a sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund

Șumudică face referire la un gest celebru făcut de șefii lui Bayern Munchen, care în urmă cu mai mulți ani au sprijinit-o financiar pe Borussia Dortmund, aflată în colaps. Gestul a fost confirmat inclusiv de Uli Hoeness, fost președinte și mare jucător al bavarezilor.

 „Când au ajuns la concluzia că nu mai au fonduri pentru a plăti salariile, le-am oferit un împrumut în valoare de două milioane de euro pentru o perioadă de câteva luni”.

VIDEO. Claudiu Florică: „Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cornel Dinu despre situația de la Dinamo: „Cerșeală în hohot de râs!” » Anunț uriaș: fanii din ADPD au strâns 45.000 de euro!

DINAMO. EXCLUSIV Noi detalii despre preluarea clubului: „Pista Dinamo nu s-a închis, «ronțăim» la acte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (130)
deusdat
deusdat  •  16 Aprilie 2020, 14:23

Șumi, să nu-ți mai vedem mutra pe Giulești că ți-o vopsim în roșu! Și nu numai mutra... :)

manutd.steaua
manutd.steaua  •  16 Aprilie 2020, 12:29

N-ar fi rusinos fata de restul echipelor care isi platesc taxele? N-a fost rusinos cand li s-au sters 14 mil de euro datorie? Ar fi chiar foarte rusinos sa se incalce regulamentul pt unii!

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  16 Aprilie 2020, 11:28
Postat de mihai_bn pe 16 Aprilie 2020, 11:18

Și care-i rușinea dacă dispare Midano, nea Mușudică? Dacă nu ia licența, va începe sezonul următor din liga a 4-a sau a 5-a și aia e. Standard Liege nu a luat licența și a fost retrogradată în liga a patra. A fost retrogradat în cea de-a patra divizie scotiana marele Glasgow Rangers și nu s-a oprit planeta-n loc. Nu i-ar strica o purificare mizeriei securiste, să vedem dacă în liga a 4-a adună 45000 în tribune, cum o făceau cei de la Rangers. Negoiță a fost împins la Dinamo de către ofițeri de Securitate foarte influenți și a fost amenințat cu dosare penale și cu pușcăria dacă nu acceptă să fie interfața lor în afacerile de spălare de bani realizate prin intermediul clubului. Acum s-a schimbat puțin foaia din cine știe ce motive. Cert e că apucăm vremurile în care un club nu mai poate fi susținut artificial. Și asta-i excelent!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (130)
Comentează