FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu despre situația de la Dinamo: „Cerșeală în hohot de râs!” » Anunț uriaș: fanii din ADPD au strâns 45.000 de euro!

Cornel Dinu a fost căpitanul lui Dinamo, ani la rândul, apoi antrenor, și-a ocupat diverse funcții în conducerea clubului
Cornel Dinu a fost căpitanul lui Dinamo, ani la rândul, apoi antrenor, și-a ocupat diverse funcții în conducerea clubului

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 17:37

Cornel Dinu i-a făcut un rechizitoriu dur lui Ionuț Negoiță și s-a amuzat pe tema momentului la Dinamo. Asociația ”Dinamoviști pentru Dinamo” e dispusă, totuși, să ajute financiar clubul.

Ionuț Negoiță a anunțat Apocalipsa zilele trecute pentru Dinamo, dacă nu vine cineva să plătească banii pentru licența sportivă, apoi să preia clubul. Cornel Dinu, 71 de ani, administrator al grupării, nu ia în calcul decesul sau falimentul clubului născut în același an cu el însuși. 

A declarat pentru Gazeta Sporturilor: "Am asistat la o cerșeală în masă făcută de domnul Negoiță, la care e bine că răspund suporterii. Este un hohot de râs al istoriei lui Dinamo, care arată câtă ipocrizie și falsitate e în societatea românească. În privința lui Dinamo, este o situație unică în istoria lumii fotbalistice și datorită șocului istoric din 1989. Clubul, până atunci, a fost condus de cei ce aveau îndatorirea să apere țara și de hoți și să-i pedepsească. În ultimele decenii, cei ce au furat au condus Dinamo!".

Mister este membru marcant și inițiator al proiectului socios "Dinamoviști pentru Dinamo", în care s-au strâns câteva zeci de mii de euro să sprijine clubul. A făcut un anunț uriaș, având în vedere urletul disperat de la RIN Grand Hotel: asociația este dispusă să ajute financiar clubul cu 45.000 de euro, în schimbul unui pachet de acțiuni! "E simplu. Eu am fost crescut și educat în perioada în care vegheau să nu se fure în țară, cu mentalitatea că nu trebuie să ceri, ți se va da dacă meriți! Îi respect pe toți suporterii ce vor binele lui Dinamo. 

În această răutate pornită din cavernele minții omenești, deși am fost unul dintre jucătorii cu cele mai multe selecții în tricoul alb-roșu, câțiva m-au blamat și mi-au pus în cârcă lucruri care nici prin mintea unor dușmani ai lui Dinamo nu a putut să treacă. M-au jignit cum nu am fost în viața mea! Proiectul socios nu a fost inițiativa mea, de aceea nu decid eu la asociație. Se fac sondaje, banii nu sunt ai mei cum aceleași canalii bolnave mi-au imputat, sunt ai suporterilor, iar ei decid ce se face cu suma respectivă. 

Ei au decis ca suma să fie dată la Dinamo, la fel cum s-a făcut și pentru ceilalți fani, în schimbul echivalentului unor acțiuni. Acum așteptăm răspunsul sau continuare de la RIN de a pune venin între suporteri". 

"Noi, românii, purtăm și virusul dezbinării! Neamul ăsta știe doar de frică. Actuala conducere a lui Dinamo a permis și a încurajat la scindarea suporterilor din interese instinctual primare. Și mai e o problemă: la noi, de la vorbă până la faptă rămân și "câinii roșii" nemâncați!"
Cornel Dinu

"Scindarea fanilor a venit din niște crize de identitate cu profunde tulburări psihice. Înaintea apariției acestui plan al suporterilor, de a cotiza și de a prelua echipa, toți erau uniți. Ruptura din gelozie a apărut când primitivismul celebrei dileme "cine a fost înainte, oul sau gâina" a pus stăpânire și pe o parte a fanilor dinamoviști"

Cornel Dinu

Claudiu Florică: „Eu sunt în continuare dispus să preiau Dinamo”

DINAMO. Scene incredibile la videoconferința de luni » Apelul disperat al lui Bogdan Bălănescu: „Anulați licențierea! Chiar nu mai avem bani”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (27)
mehighms
mehighms  •  16 Aprilie 2020, 07:51
Postat de Cristian Anaucesei pe 16 Aprilie 2020, 02:44

Nu inteleg.. Cu ce ajutam clubul daca strangem sute de mii de euro si ii bagam in buzunar lui negoita pentru afacerile lui? Tot ati donat si salariile nu sunt platite, s-au mai vandut si jucatori si licenta tot nu avem..

desi nu sunt dinamovist, sunt foarte de acord cu ce zici. ar fi nevoie de acces la informatii privind cheltuirea banilor investiti de voi. e doar o parere.

120198616046308
Cristian Anaucesei  •  16 Aprilie 2020, 02:44

Nu inteleg.. Cu ce ajutam clubul daca strangem sute de mii de euro si ii bagam in buzunar lui negoita pentru afacerile lui? Tot ati donat si salariile nu sunt platite, s-au mai vandut si jucatori si licenta tot nu avem..

creeperno999
creeperno999  •  15 Aprilie 2020, 22:55

Sa se inteleaga cu pch sa bage ambele bani in club

Vezi toate comentariile (27)
Comentează