FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ar putea primi o veste bună! Spaniolii sunt gata să cumpere azi clubul

Dinamo ar putea avea un nou patron +49   FOTO
Dinamo ar putea avea un nou patron

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 08:23 / Actualizat joi, 06 august 2020 09:33

Situația lui Dinamo nu este în Liga 1 încă nu este clară, echipa lui Gigi Mulțescu neștiind încă dacă este salvată sau nu de la retrogradare

Totuși, formația alb-roșie ar putea primi o veste bună azi, iar o parte dintre probleme s-ar putea rezolva în scurt timp. Astfel, se pare că spaniolii conduși de Pablo Cortacero ar urma să vină azi în România pentru a se întâlni cu Ionuț Negoiță și pentru a semna actele de cumpărare a lui Dinamo, anunță digisport.ro.

Final de play-out! Pe loc retrogradabil în două clasamente, Dinamo așteaptă să fie salvată de Superman Burleanu

Ibericii, care au împrumutat deja clubul cu 450.000 de euro, au așteptat să vadă ce se întâmplă în Liga 1 și dacă Dinamo se va menține în prima divizie, iar acum se pare că sunt deciși să cumpere clubul.

Aduc un nou antrenor

Prima decizie a ibericilor ar fi schimbarea antrenorului. Astfel, după doar două meciuri, Gigi Mulțescu ar urma să fie înlocuit, iar în locul său să fie adus un tehnician spaniol. 

Cine e Pablo Manuel Fernandez Cortacero

  • Cu afaceri imobiliare, Pablo Cortacero a jucat fotbal la un nivel amator și a și condus pentru o vreme un club de amatori din Spania, CD Imperio.
  • Înainte să se orienteze către Dinamo, Pablo a avut două tentative de preluare a unor cluburi spaniole, Almeria și Getafe.

Fanii au ultimul cuvânt

Chiar dacă Negoiță și spaniolii vor ajunge la un acord, fanii lui Dinamo vor fi cei care vor avea ultimul cuvânt. Potrivit memorandului semnat cu Negoiță, suporterii din programul DDB sunt cei vor avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului.

FOTO Imagini tari de la Dinamo - Viitorul 1-1

+45 FOTO

VIDEO Detalii cutremurătoare: "Neagoe n-a mai fost cu noi... El a fost dincolo! Mi-am dat seama că e puls zero"

EXCLUSIV Florin Prunea a dezvăluit prin ce a trecut la Dinamo: „Atunci am simțit că pică biroul pe mine”

INCREDIBIL! Un club din Liga 1 e gata să îi cedeze locul lui Dinamo: „Noi o putem lua de la capăt și în Liga 2”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
 •  06 August 2020, 11:55
Postat de pe 06 August 2020, 09:59

Evident, primele comentarii sunt de gigisti i d i o t i nebanati de gsp.ro.

Da Doamne sa moara gigistii ofticati si sufocati cu unghia-n glanda mare de neam prost!

189254898748309
Claude SH  •  06 August 2020, 10:19

Ar fi o veste buna dacă nu ar fi un articol creat tocmai pentru a induce ideea ca Dinamo trebuie sa rămână în prima ligă. Sunt curios dacă se va ajunge sa se plătească locul Voluntariului se va găsi milionul de euro

parpalache
parpalache  •  06 August 2020, 10:14

E fumata!Si de unde stii ca e o veste buna?Ca si Rapid a fost cumparata-de unul Valeri Moraru!Si dupa un an a intrat in faliment!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează