FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Florin Prunea a dezvăluit prin ce a trecut la Dinamo: „Atunci am simțit că pică biroul pe mine”

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 20:00 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 20:42

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al echipei naționale, fost angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul cluburilor din Liga 1, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO este în fiecare miercuri, de la ora 20:00!

Acesta a dat detalii despre perioada petrecută la Dinamo și a vorbit în premieră despre episodul care a produs ruptura în interiorul echipei. O discuție față-n față cu Ionuț Negoiță, principalul finanțator al grupării din Ștefan cel Mare.

- Florin, tu erai președinte la Dinamo, nu dădeai cu pumnul în masă?
- Am avut o fișă a postului foarte clară, în care nu se făcea nimic fără mine. Eu eram principalul responsabil de transferuri, eu eram principalul responsabil de relația cu echipa. Nu s-a respectat nici măcar 2 la sută. Nu mă întreba nimeni absolut nimic. Nici la transferuri. Nu mai spun de sume sau de negocieri. Eu eram rupt de realitate și eram cu echipa la Săftica, cu jucătorii și cu antrenorii. Se schimbau lucrurile cu așa o repeziciune, cu o viteză așa de mare că ce vorbeam dimineața nu mai era valabil la prânz... Nu mai spun seara sau a doua zi.

- Ce probleme ați avut?
- Ne trezeam cu tăieri de la mâncare, contracte la jucători, apă caldă... Lucruri penibile la un club de talia lui Dinamo. Apoi a fost momentul Dan Nistor... Ăla a fost momentul în care a fost ruptura totală. N-am fost de acord cu vânzarea lui pe suma respectivă. 265.000 de euro sunt două locuri în clasament. Eu cred că Dinamo cu Dan Nistor în teren nu pierdeau play-off-ul. Când a plecat Nistor de la Dinamo noi eram la bătaie pentru play-off. O reparaserăm cât de cât când a venit Dusan.

Ședința cu Negoiță care a pus punct final finanțării la Dinamo

- Apoi a ieșit Negoiță și-a anunțat că se retrage.
- Celebra conferință a lui Negoiță în care ne-a chemat la Rin pe mine și pe Danciu. I-am și zic lui Danciu: "Bă, să vezi că reia finanțarea! Că suntem pe locul 6". Eram înaintea meciului de la Severin cu Craiova când ne-au bătut cu 4-1. Înainte de meci ne-a chemat la hotel: "Bă, uite de ce v-am chemat, uite ce vreau să fac. Fac o conferință de presă în care îmi retrag finanțarea și anunț vânzarea clubului pe un leu". Eu am crezut că-mi pică biroul pe mine.

- Și nu i-ai zis nimic?
- Ba da... "Cum să faci asta acum când am reparat-o și a venit lumea lângă echipă și avem rezultate. Nu puteți face așa ceva". "Păi ce de, Florine?". "Uitați care sunt argumentele mele...". El avea argumente și nu puteam să zic nimic. "Florine m-am săturat! Mi-au dat foc la hotel, m-au înjurat, m-au bălăcărit. Să vină ei să facă". "Trebuie să mergem înainte și ne vom împăca și cu suporterii...". A stat cinci minute și mi-a zis direct: "Nu! Asta e decizia mea". Atunci s-a rupt ceva la Dinamo...

URMĂREȘTE ÎNTREAGA EMISIUNE CU FLORIN PRUNEA

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Cluburile din Liga 1 au votat pentru retrogradarea lui Dinamo! Ședință de urgență la LPF, repoziționare a lui Gino Iorgulescu: „N-am nimic împotrivă să fie 16 echipe"

EXCLUSIV Edi Iordănescu s-a înțeles cu o echipă din Liga 2! Rămâne să semneze, iar obiectivul e promovarea imediată

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
gintonic
gintonic  •  07 August 2020, 07:57

Bai "Prulea" , ești un infatuat, cu caracter mic! Ai dat pe binga la DNA pe aia ca să scapi tu de pușcărie! 9 ore ai stat în ziua aia la DNA și ai tot dat în primire, atunci, cu lotul Penescu!! Ai năruit si visul unei natiuni la meciul cu Suedia! Ești o rușine de om!!! Hai ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2429755040479642
Stelian Popa  •  06 August 2020, 08:57

Prunica sa ai norocul lui Nechita de la Iasi mergeati inpreuna la femei ,acum ai datoriea sa-i duci pachetele . Nenorocitule ar fi bucuria vetei tale ca Dinamo sa se duca in B, esti cel mai mare dusman a lui Dinamo gargalagiule!

126896558871881
Cosmin Mocean  •  06 August 2020, 02:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează