FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo ar putea primi un ajutor nesperat pentru obținerea licenței: 525.000 de euro din Italia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 17:50

Dinamo are nevoie de peste 600.000 de euro pentru a obține licența și a duce la bun sfârșit acest sezon, anunță managerul general Florin Prunea. Transferul lui Ionuț Nedelcearu (23 de ani) de la Ufa în Serie A ar putea fi salvarea „câinilor”.

Dinamo l-a cedat pe Nedelcearu la Ufa în iarna lui 2018 în schimbul sumei de 600.000 de euro și a fost inspirată să păstreze un procent de 15% dintr-un eventual viitor transfer. Acum, Brescia se arată interesată de serviciile fundașului central și e dispusă să plătească 3,5 milioane de euro. Dinamoviștilor le-ar reveni 525.000 de euro din această sumă. 

„Cu siguranță că trebuie să facem rost de bani. Ne mai trebuie 600.000, 700.000 de euro ca să putem lua licența și să ducem la bun sfârșit sezonul” 
- Florin Prunea, manager general Dinamo

Brescia are și un plan B

Dinamo nu e încă salvată, deoarece Brescia, ocupanta ultimului loc din Serie A, ia în calcul și un împrumut al lui Nedelcearu, în primă fază. Astfel, ar plăti abia la finalul sezonului suma de 3,5 milioane de euro. Presa din Rusia scrie să Ufa nu ar fi de acord cu această variantă. Soarta lui Dinamo ar putea depinde de negocierile dintre cele două formații. 

Ionuț Nedelcearu: „M-aș bucura să ajut Dinamo”

„Știu că Ufa a răspuns cu o contraofertă și vrea ceva mai mult. Brescia vrea împrumut până în vară cu anumite clauze. Nu știu ce diferență e între ofertă și contraofertă. Agentul nu au vrut să știu prea multe detalii. E vorba de Giovanni Becali. Ei m-au întrebat, le-am spus că vreau să fac acest pas. Cu rușii e puțin mai greu. Nu prea țin cont de părerea ta, vor să își atingă obiectivele lor. M-aș bucura foarte mult dacă ar câștiga și Dinamo. E un procent de 15%. Nu știu exact toate detaliile”, a declarat Nedelcearu la TV Digi Sport.  

„Nedelcearu, un pariu riscant”

„Suflă vântul Estului. E important să faci achiziţii şi faptele vor demonstra dacă omul potrivit pentru Brescia, domnul Lup ce rezolvă problemele, este cu adevărat Ionuţ Nedelcearu. Pe hârtie nu arată ca un nume mare, dar este un jucător valoros, de încredere la nivel intenaţional. Totuşi, nu corespunde tipului de fundaş central ce i-ar servi lui Eugenio Corini. Adaptat deja pentru Il Calcio, expert, viclean şi matur în a se integra repede mecanismelor Seriei A. Acolo unde românul venit din Rusia nu a jucat niciodată”, a avertizat cotidianul local Brescia Oggi. 

Vezi și:

EXCLUSIV Culisele mutării lui Ionuț Radu la Parma » Dominique Antognoni, jurnalistul român stabilit în Italia: „Victima războiului Inter - Juventus a primit o șansă nesperată”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
creeperno999
creeperno999  •  30 Ianuarie 2020, 06:10

a

persanu
persanu  •  29 Ianuarie 2020, 23:44

Si totuși ma întreb de ce nu se cumpără Dinamo, clubul mult iubit si adulat de suporteri... Nici un leu nu da pe el? Ok are datorii, dar nu da bani pe club.

creeperno999
creeperno999  •  29 Ianuarie 2020, 22:52

Ar fi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează