FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea, sărit din schemă de Ionuț Negoiță și Bălănescu: „Nu știu nimic despre asta” » Ce zice de relația cu finanțatorul echipei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2020 13:57

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a vorbit azi la GSP LIVE despre situația clubului și a dezvăluit că nu știe nimic despre împrumutul cerut de club la LPF. (Detalii AICI)

Fostul portar a declarat că nu a fost consultat de Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu când s-a luat decizia de a cere 250.000 de lei de la Ligă.

„Nu avem emoții cu licența. Lucrurile se vor rezolva. Nu știu despre împrumut nimic. Știu că Liga ajută cluburile. Nu am fost consultat pe acest subiect”,  a declarat Florin Prunea la GSP LIVE.

Florin Prunea : „Am rezolvat problemele cu Negoiță”

Florin Prunea a vorbit și despre declarația dată de Ionuț Negoiță pentru GSP, în care a spus că fostul portar și Ionel Dănciulescu au stricat atmosfera la echipa. 

„ Aceste lucruri le-am reglat cu patronul. Au ajuns la urechile lui niște dezinformări. Am rezolvat tot. A înțeles că nu e adevărat. Acum atmosfera este una foarte bună. Nu știu de unde erau dezinformările. I-am răspuns punctual. A fost și el mirat de unele lucruri. 

Când Negoiță a zis că președinții din fotbalul românesc nu sunt pricepuți nu m-am simțit vizat. Am vorbit și eu asta cu el și mi-a împărtășit din dezamăgirile pe care le are. Îi dau dreptate. Ați văzut  ce s-a întâmplat la Dinamo cu mai multe contracte”, a adăugat Prunea.

Citește și: 

Probleme pentru Dusan Uhrin înainte de meciul cu Astra: Mamoutou N'Diaye și Vali Lazăr urmau să fie titulari, dar s-au accidentat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  29 Ianuarie 2020, 17:48

bah ***, tu trebuia sa fii plecat demult, mai ales dupa ce ai zis ca faci echipa mai buna ca Rednic si ne ai dus chiar mai jos decat am fost cu Rednic, daca ar fi fost lasat in vara facea transferuri beton iar aucm Dinamo prinde playoff garantat, dar asa e *** negoita, dupa ce ca e zgarcit sarac, mai e si prost, apleaca urechea la toti neavenitii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  29 Ianuarie 2020, 17:12

"Nu te-ai simtit vizat" ? Ai vazut matale prost care sa inteleaga ca este prost ? Nu ! Pana la urma, ce REALIZARI ai matale in fotbal ca "manager" sau ce mizerie de titulatura ai tu ...."presedinte" ? Concret: Am realizat........ NIMIC iti zic eu. Ai spus ca faci tu echipa....nu ce a facut Rednic. Am vazut ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tandd
tandd  •  29 Ianuarie 2020, 16:50
Postat de jack_the_stripper pe 29 Ianuarie 2020, 14:37

Diferența este că viitorul călugăr (Doamne ajută!), care n-are pic de respect față de autorii celei mai mari performanțe a fotbalului românesc, nu-și bate joc de echipă în halul în care-și bate pianistul.

depinde si despre ce echipa vorbim acum)))calugarul are echipa lui face ce vrea cu jucariile lui,la pianist e alta treaba si in plus e prea sarac

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close