FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Dinamo are 5 absenți pentru meciul cu Rapid » Ce prim „11” vrea să aleagă Rednic

Dinamo are 5 absențe pentru derby-ul cu Rapid de runda viitoare.
Dinamo are 5 absențe pentru derby-ul cu Rapid de runda viitoare.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 17:54 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 18:17

Dinamo are 5 absențe pentru derby-ul cu Rapid de runda viitoare.

  • Rapid - București (runda #13) se joacă sâmbătă, ora 20:30, în Ștefan cel Mare. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom 1 și Digi 1.
  • Dinamo e penultima în Liga 1, cu doar 7 puncte acumulate în 12 runde. Rapid (locul 5, 21p) are un moral excelent după victoria cu CFR, 2-0.

Andreas Mihaiu (23 de ani, extremă) și Marco Ehmann (21, stoper) sunt accidentați, în timp ce alți trei fotbaliști ai roș-albilor sunt suspendați:

  • Geani Crețu (21, mijlocaș central / fundaș dreapta)
  • Robert Moldoveanu (22, atacant)
  • Alin Dudea (24, stoper)

Rapid are și ea un absent important pentru partida cu Dinamo, Junior Morais, titularul postului de fundaș stânga. Brazilianul e suspendat.

Teoretic, suspendarea lui Geani Crețu îl încurcă cel mai mult pe Mircea Rednic. Antrenorul „câinilor” va trebui să improvizeze cel mai probabil cu Andrei Radu, la baza fundaș stânga, în flancul drept al defensivei.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Rapid: Eșanu - A. Radu, Pinto, R. Grigore, St. Filip - Itu, Răuță - Torje, Matei, Sorescu - Ivanovski

Angelescu anunță ce obiectiv are Rapid după victoria cu CFR Cluj

Victoria Rapidului cu CFR Cluj, 2-0, nu a schimbat obiectivul clubului. Patronul Victor Angelescu anunță că planul giuleștenilor e același: salvarea de la retrogradare.

„A fost o surpriză. Nu mă așteptam la victorie. Speram asta și aveam încredere în băieți. Au făcut un meci foarte bun. Mi-a plăcut dăruirea lor. S-a văzut că la meciurile importante se motivează mai bine. Dar trebuie să începem să ne motivăm la fel și cu echipele cu care nu avem derby-uri. Au avut și o primă, da. La fiecare derby avem prime speciale.

Obiectivul este salvarea de la retrogradare. Am câștigat cu echipe bune, dar am pierdut cu altele. Când ne merge bine, lumea spune că trebuie să ne batem la play-off. Când ne merge rău, lumea zice că vom retrograda. Noi avem un obiectiv clar: rămânerea în Liga 1.

Eu și Daniel Niculae avem încredere în Mihai Iosif și nu se pune problema înlocuirii lui ”, a declarat Victor Angelescu la Pro X.

Parcă mi-era frică să se facă 2-0, îmi convenea mai mult să rămână 1-0. Când am avut 2-0, mi-au venit în cap meciurile cu UTA și Sepsi. Ne-am motivat foarte bine azi, iar în meciurile cu miză parcă ne supramotivăm. Trăim într-o lume capitalistă, unde moralitatea nu-și prea mai are locul. 

Încerc să rămân cu picioarele pe pământ și să respect pe toată lumea. Devine o obișnuință să pierd jucători, vom vedea cum îi vom înlocui. Vreau să îi felicit pe jucători, au fost admirabili. Am simțit lipsa galeriei, dar trăim niște momente grele în lume. Sper ca la meciul următor să avem mai mulți fani alături de noi. Dinamo nu e într-o poziție bună, dar leul rănit va da întotdeauna 
Mihai Iosif, antrenor Rapid

Mircea Rednic, despre revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo

Citește mai multe știri de actualitate:

Cine e fotbalistul momentului dorit de FCSB: „E un «10». Îl știu de copil, să nu-l ridicăm în slăvi”

Angajarea lui Edi Iordănescu, un simplu experiment pentru Gigi Becali: „Am zis să încerc și așa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1745flo
1745flo  •  19 Octombrie 2021, 14:26

Forza Dinamo București!

1745flo
1745flo  •  19 Octombrie 2021, 14:25
Postat de chronic_6_0 pe 19 Octombrie 2021, 09:18

de fapt e fc coafor rin cu unul din cele vreo 5 rapiduri.... rapidul din liga 1 va bate clar

Păi ca nou promovată a bătut si prealăudata fcsb, deci n-ar fi un capăt de țară!

magic4ever
magic4ever  •  19 Octombrie 2021, 10:46
Postat de Gheorghe Valentin pe 18 Octombrie 2021, 19:56

Forte bun prim 11 .dar jucătorul sub 21 cine este

Itu are 21 de ani,cred ca mai este eligibil pentru regula U21...daca nu probabil o sa joace Bani in locul lui Matei sau joaca Sorescu fundas dreapta si Bani in locul lui...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează