FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Angajarea lui Edi Iordănescu, un simplu experiment pentru Gigi Becali: „Am zis să încerc și așa”

Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: Imago Images
Edi Iordănescu, antrenor FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 12:19 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 15:55

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, admite că angajarea lui Edi Iordănescu (43) ca antrenor principal este un soi de experiment, pentru a vedea dacă ar trebui sau nu să se mai implice în deciziile tehnico-tactice la echipă. 

În luna august, Gigi Becali a acceptat să renunțe la modul de gestionare a clubului pe care l-a avut în ultimii ani, acela de a decide de unul singur echipa de start și toate schimbările, și l-a angajat pe Edi Iordănescu pe postul de antrenor principal

Becali a fost de acord să-i ofere antrenorului libertatea de a lua decizii, semnând un contract cu o serie de clauze care îl împiedică să intervină peste antrenor. În caz contrar, va fi nevoit să-i plătească acestuia sume imense.

Angajarea lui Edi Iordănescu la FCSB, un simplu experiment pentru Gigi Becali 

Contractul lui Edi Iordănescu este valabil doar până la finalul sezonului, antrenorul declarând că este un fel de perioadă de probă pentru a testa cum funcționează relația cu patronul. Gigi Becali a lăsat de înțeles că acest acord este un fel de experiment pentru el: „Am zis să încerc și așa, sunt doar 9 luni”.

„Nu făceam bine când mă băgam la echipă. E foarte bine că nu mă mai bag și că am un antrenor foarte bun, e bine așa? Știți care e treaba, m-am gândit că sunt doar 9 luni și am zis să încerc și așa. Nu sunt doi ani sau trei ani și am zis să văd cum este. Eu sunt hotărât să ies din viața publică și am intrat acum, dar nu o să mă mai vedeți. Nu mă mai interesează viața publică, la revedere! Vreau să termin”, a declarat Becali la Realitatea Sportivă.

Totodată, latifundiarul a lăsat de înțeles că este nemulțumit de jocul echipei, la două luni după ce Edi Iordănescu și-a început munca. „E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia. Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut până acum, dar o să vedem peste câteva luni”, a spus Becali.

VIDEO » Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Jucătorul cu care negociază CFR Cluj i-a fost propus lui Becali: „Dacă vă interesează, vă sun” » Cum a reacționat patronul FCSB

FC Botoșani cere banii din transferul lui Moruțan, FCSB a pus pe masă un document de confidențialitate » Astăzi începe procesul!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
aress123
aress123  •  18 Octombrie 2021, 18:12
Postat de mario78a pe 18 Octombrie 2021, 16:05

SC FC FCSB SA jucaria lui GIGI , daca banul iese!!!

Si tu esti jucaria lui talpan :::)))

aress123
aress123  •  18 Octombrie 2021, 18:11
Postat de tataika pe 18 Octombrie 2021, 16:47

E al treilea “articol” pe ziua de azi, facut pe o fraza spusa de cioban in August. Bai “jurnalistilor”, nu mai aveti subiecte?

Sunt disperati fara becali. Moarte clinica...:::)))))

sibelius
sibelius  •  18 Octombrie 2021, 17:39
Postat de mario78a pe 18 Octombrie 2021, 16:05

SC FC FCSB SA jucaria lui GIGI , daca banul iese!!!

Rade ciob de oala sparta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează