FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE EXCLUSIV Edi Iordănescu a fost prezentat la FCSB! Imagini de la primul antrenament + cum arată contractul

Edi Iordanescu e noul antrenor al celor de la FCSB
Edi Iordanescu e noul antrenor al celor de la FCSB

Articol de , - Publicat miercuri, 18 august 2021 07:19 / Actualizat miercuri, 18 august 2021 18:35

ULTIMA ORĂ: Edi Iordănescu este noul antrenor de la FCSB! El a ajuns la un acord cu patronul Gigi Becali.

UPDATE 16.30 » Primele imagini cu Edi Iordănescu la FCSB

FCSB a publicat în urmă cu câteva moment un clip video cu Edi Iordănescu la primul antrenament ca tehnician al echipei.

FCSB anunță că Edward Iordănescu este noul antrenor principal al echipei noastre. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani preia echipa după șapte meciuri oficiale în care roș-albaștrii au fost pregătiți de Dinu Todoran. 

Noul antrenor a condus deja prima ședință de pregătire la Baza Sportivă FCSB și, pe lângă vechiul staff de la FCSB, i se vor alătura Alexandru Radu și Michele Iannucci. 

Edward Iordănescu va susține prima sa conferință de presă din postura de antrenor al FCSB joi, începând cu 14:30, la sala de conferințe de presă de la Baza Sportivă FCSB. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la conducerea echipei!
- comunicat FCSB

UPDATE 14:00 

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB!

Sursele Gazetei dezvăluie noi detalii din contractul lui Iordănescu cu FCSB. Astfel, antrenorul va încasa cei 500.000 de euro, clauza de reziliere, doar dacă Gigi Becali îl dă afară, nu dacă patronul FCSB se va implica la echipă, iar Iordănescu nu va fi de acord. 

UPDATE 10:30 » Iordănescu la baza FCSB-ului din Berceni 

Edward Iordănescu a ajuns în această dimineață, în jurul 08:45, la baza echipei din Berceni, potrivit TV Telekom Sport, cu 45 de minute înaintea jucătorilor.

Prezența lui Iordănescu junior la baza FCSB-ului înseamnă că acesta a semnat contractul cu FCSB, sursele Gazetei Sporturilor informând în această dimineață că antrenorul va merge doar dacă va semna înțelegerea cu Becali.

Edi Iordănescu, antrenor la FCSB

Sursele GSP au confirmat în zorii zilei de miercuri că Iordănescu jr. și Gigi Becali au bătut palma și totul se va oficializa azi prin semnarea contractului. 

"De ieri după-amiază se tot lucrează pe contract. Clauze, nuanțe, despăgubiri și așa mai departe. Gigi Becali a fost de acord cu aproape tot ceea ce a cerut Edi, dar el a fost circumspect și a vrut ca totul să fie prins clar, în contract. Nu neapărat ca să se simtă el protejat, cât să fie limpede și pentru Gigi Becali că e o treabă serioasă, nu o joacă de copii", au dezvăluit surse din apropierea antrenorului. 

Discuțiile s-au prelungit târziu în noapte și s-au finalizat abia acum, în zori. Iordănescu s-a întâlnit cu cei din club la ora 8:00, apoi pleacând direct la baza din Berceni, unde va fi prezentat jucătorilor și va conduce primul antrenament. 

Detalii despre contractul dintre Edi Iordănescu și FCSB:

  • Durata contractului: 9 luni;
  • Salariul: 20.000 de euro pe lună
  • Primă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro;
  • 500.000 euro dacă va fi demis;
  • Tehnicianul are dreptul de a rezilia unilateral contractul dacă Gigi Becali va vorbi public despre antrenor și jucători

Edi Iordănescu e campion en-titre

Iordănescu era liber de contract din vară, după ce a plecat de la CFR Cluj, echipă alături de care a câștigat campionatul. De-a lungul carierei a mai antrenat la FC Vaslui, Fortuna Brazi, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra, Gaz Metan și CFR Cluj, fiind și interimar la FCSB.

Gigi Becali despre Edi Iordănescu: "Fac tot ce vrea el!"

Aseară, Gigi Becali declara că îi transmisese președintelui executiv Valeriu Argăseală să prindă în contract toate doleanțele lui Edward Iordănescu: 

"I-am spus lui Vali: «fă ce cere, scrie-i tot tot ce vrea. Fac tot ce vrea el!». Pe mine mă interesează ce vrea Edi? Mă interesează să scap eu, că poate aveți dreptate și voi. Dacă 100 de oameni spun că ești beat, atunci da, mă, poate ești. Și te duci să dormi. Mi-am zis <ia stai, mă, de ce sunt eu încăpățânat? Poate greșesc, poate așa e>. Așa am decis să-l pun pe Edi antrenor". 

Știre în curs de actualizare ...

Edward Iordănescu la GSP LIVE - indecis în conflictul CSA-FCSB

Dinu Todoran, la FCSB 2

După venirea lui Edi Iordănescu pe banca lui FCSB, Dinu Todoran va rămâne în cadrul clubului. Acesta va fi noul antrenor de la echipa a 2-a a roș-albaștrilor.

„Dinu Todoran o să rămână în club, la echipa a doua”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro. 

Echipa a doua a FCSB-ului, care sezonul trecut a disputat un baraj de promovare spre Liga 2, pierdut în fața celor de la CS Afumați, a rămas fără antrenor după ce Bogdan Argeș Vintilă a decis să plece.

Citește alte știri despre FCSB:

Gigi Becali și-a umilit vedeta în direct: „De unde să știu că e atât de mortăciune?”

Gigi Becali renunță la postul de patron-antrenor: „Sunt nebun, de 10 ani aștept! Sunați-l pe Edi!” + De ce vrea să-l prezinte personal jucătorilor pe Iordănescu jr

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
drd234
drd234  •  18 August 2021, 17:01

Respect Cortacero !

gicab
gicab  •  18 August 2021, 13:58

Cu bine pentru cine?

ali.bec
ali.bec  •  18 August 2021, 13:35

Prima pentru Corendon Cup a fost pusa in contract?

Vezi toate comentariile (63)
Comentează