FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul cu care negociază CFR Cluj i-a fost propus lui Becali: „Dacă vă interesează, vă sun” » Cum a reacționat patronul FCSB

Wilfred Kanon are 3 goluri în naționala Coastei de Fildeș // FOTO: Imago
Wilfred Kanon are 3 goluri în naționala Coastei de Fildeș // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 10:10 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 11:17

CFR Cluj poartă discuții zilele acestea cu fundașul central ivorian Wilfred Kanon (28 de ani), dar jucătorul a fost propus și la FCSB.

Campioana și jucătorul trecut pe la Gloria Bistrița și Corona Brașov încă nu au ajuns la un acord, iar impresarul acestuia, Florin Manea, i l-a propus, în direct, lui Gigi Becali, patronul FCSB.

Florin Manea l-a propus pe Wilfred Kanon la FCSB

„Nu îl știți pe Kanon, care a fost la Gloria Bistrița și care are 53 de meciuri la națională? S-a reîntors acum și vrea să prindă din nou lotul Coastei de Fildeș. L-am adus în România. 

Nu a semnat cu cei de la CFR încă. Dacă vă interesează vă sun. Știți cum o să fie cu Kanon? O să mă sunați peste 3-4 luni ca și cu Ongenda” , a spus Florin Manea la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali l-a refuzat pe Kanon, jucător care a negociat și cu CFR Cluj

Gigi Becali a spus că nu este interesat de fundașul ivorian.

„Eu nu mai iau jucători străini. L-am adus pe Radunovic care era cel mai bun fundaș stânga din România și de când a venit la mine nu mai fost așa. Nu mă mai interesează acum nici de Ongenda. Mi-a plăcut atunci pentru că îl voia Edi foarte tare. Acum nu îl mai dorim”, a adăugat patronul FCSB.

1.500.000 de euroe cota lui Kanon, potrivit transfermarkt

Kanon a jucat de-a lungul carierei la juniorii lui Empoli, la Gloria Bistrița și Corona Brașov. Din 2013 și până în 2019 a fost legitimat la olandezii de la ADO Den Haag, iar mai apoi a evoluat pentru Pyramids și Al-Gharafa.

Momentan, nu este vorba de niciun transfer. Este doar o discuție. Transfer va fi dacă ne înțelegem, dacă jucătorul trece vizita medicală. Jucătorul a fost propus, a fost o negociere, dar vedem ce va fi. E cale lungă de la o negociere până la un transfer. Nouă ni se propun mulți jucători.

 – Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, pe 13 octombrie

VIDEO Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

Citește și:

FCSB, liderul arbitrilor! Câte greșeli s-au făcut în favoarea roș-albaștrilor

Gigi Becali a pus ochii pe coșmarul lui Dinamo: „Dacă e așa, atunci îl iau”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
c23665
c23665  •  18 Octombrie 2021, 12:41

Mai slab ca Cestor nu poate fi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează