FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A picat! Jucătorul cerut de Dan Petrescu nu mai semnează cu CFR Cluj + cu cine negociază acum campioana

Facundo Ferreyra, în dreapta / foto: Guliver/Getty Images
Facundo Ferreyra, în dreapta / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 16:32 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 16:59

CFR Cluj a fost extrem de aproape să bifeze un transfer sonor în această toamnă. „Feroviarii” au negociat cu argentinianul Facundo Ferreyra, fost la Șahtior, Benfica sau Espanyol, însă mutarea a picat. Definitiv, spun oficialii din „Gruia”!

Chiar dacă Dan Petrescu a insistat pentru aducerea acestuia, Facundo Ferreyra nu va mai îmbrăca tricoul campioanei. Directorul sportiv Bogdan Mara a confirmat pentru GSP.ro că atacantul de 30 de ani nu mai semnează cu CFR. Motivul? Pretențiile exagerate ale impresarului lui Facundo. 

„Lucrurile n-au mers mai departe cu Facundo. Situația s-a schimbat, impresarul a schimbat condițiile de la început și ulterior s-a ajuns la alte discuții, alte sume și alte probleme”, a declarat oficialul, în urmă cu scurt timp. 

Dan Petrescu și-l dorea pe Ferreyra 

Înainte de meciul cu Gaz Metan (2-1), antrenorul lui CFR Cluj a vorbit despre Ferreyra. „Trebuie să-i întrebați pe cei din club. Am înțeles că se fac toate eforturile ca să fie adus, restul... Sper să vină cât mai repede. Rezultatul de la vizita medicală e foarte bun. A fost o problemă mică, dar am înțeles că s-a rezolvat”, a spus Petrescu la o conferință de presă.

Negocieri cu Wilfred Kanon

CFR Cluj poartă discuții zilele acestea și cu fundașul central ivorian Wilfred Kanon, fotbalist care a evoluat în trecut pentru Gloria Bistrița și Corona Brașov, noteză ProSport. Bogdan Mara spune că negocierile sunt departe de a se finaliza însă: 

„Momentan, nu este vorba de niciun transfer. Este doar o discuție. Transfer va fi dacă ne înțelegem, dacă jucătorul trece vizita medicală. Jucătorul a fost propus, a fost o negociere, dar vedem ce va fi. E cale lungă de la o negociere până la un transfer. Nouă ni se propun mulți jucători”, a adăugat Mara. 

A picat! Jucătorul cerut de Dan Petrescu nu mai semnează cu CFR Cluj + cu cine negociază acum campioana
Wilfred Kanon are 3 goluri în naționala Coastei de Fildeș

Kanon a jucat de-a lungul carierei la juniorii lui Empoli, la Gloria Bistrița și Corona Brașov. Din 2013 și până în 2019 a fost legitimat la olandezii de la ADO Den Haag, iar mai apoi a evoluat pentru Pyramids și Al-Gharafa.

Portarul Karlo Letica a semnat cu CFR Cluj 

De câteva zile la Cluj-Napoca, Karlo Letica s-a antrenat duminică alături de CFR Cluj și între timp a semnat contractul pe care i l-a propus campioana României. CFR Cluj a anunțat transferul zilele trecute, Letica urmând să lupte pentru un loc de titular cu Cristi Bălgrădean.

Karlo Letica este un portar care măsoară 2,01 metri, pentru care Club Brugee a plătit 3 milioane de euro în 2018. Crescut de Hajduk Split, el a luat drumul Belgiei în 2018, dar nu s-a impus la Brugge, care l-a împrumutat în 2019 la SPAL, iar în 2020 la Sampdoria.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Bătălie în 3: vaccinare vs. nevaccinare » Diferențe uriașe între CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB

OFICIAL Concurență pentru Cristi Bălgrădean! CFR Cluj a adus un portar de 2,01 metri, aflat în trecut pe lista lui Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
wertusi
wertusi  •  13 Octombrie 2021, 21:03
Postat de misterverde pe 13 Octombrie 2021, 16:47

Dacă nu au reușit sa l aducă pe Messi.. aduce unul din liga a 2 a.. Asa merge treaba in România.. La TV transferam numai superstaruri . Și la echipe ajung doar jucători liberi de contract și aia din Congo:)))

au transferat un portar bun ,peste Arlaukis.

21lva
21lva  •  13 Octombrie 2021, 18:44

Hai că ăsta de la gloria Bistrița e mai aproape de realitate. Dar parcă aveați nevoie de atacant. Îl reprofilați?

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Octombrie 2021, 17:09

Vestea buna pentru CFR e ca a lucrat la veriga slaba aducand un portar inalt si cu un CV bun. Daca acest Letica va apara bine si fara gafe, CFR va defila in campionat chiar daca nu mai aduc nici un alt jucator.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează