FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Nu a putut sta departe de Dinamo mult timp! Medicul Liviu Bătineanu s-a întors alături de „câini”

Liviu Bătineanu, medic Dinamo
Liviu Bătineanu, medic Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 15:27 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 15:59

La Dinamo a existat îngrijorarea că echipa nu va avea medic la primul meci din retur, cu Hermannstadt, dar situația s-a rezolvat: Liviu Bătineanu a decis să revină alături de „câini”.

A plecat de la Dinamo, s-a întors, a plecat din nou iar acum a cedat iubirii pentru club încă o dată și va fi alături de echipă la meciul cu Hermannstadt, programat miercuri, 13 ianuarie.

Liviu Bătineanu s-a întors la Dinamo

În urmă cu doar 5 zile, medicul Liviu Bătineanu a luat decizia de a „rupe” contractul cu Dinamo. Nu s-a prezentat la reunirea lotului, deranjat de faptul că nu a primit măcar două dintre salariile restante.

Nu a durat mult pentru ca medicul cu multă experiență în spate să se răzgândească. Nu a putut să o lase pe Dinamo la greu, fără medic în etapa 16 și la antrenamente, astfel că a revenit alături de echipă. A fost prezent la antrenamentul de astăzi, în cadrul căruia „câinii” au avut un meci-școală, și va fi prezent și la următoarele ședințe de pregătire până la meciul cu Hermannstadt. Totodată, și la partida de miercuri.

Dinamo începe returul pe loc de play-out (11 sau mai jos, în funcție de rezultatul meciului restant dintre Viitorul și Hermannstadt). „Câinii roșii” au strâns 16 puncte în cele 15 meciuri din tur, 4 sub echipa de pe primul loc de playoff, Chindia.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Noi probleme la Dinamo: jucătorii încă nu și-au primit salariile, iar 4 dintre ei au plecat din apartamentele închiriate: „Nu știm dacă ne antrenăm mâine”

Jucătorii lui Dinamo nu mai rezistă și trec la amenințări: „Ne-am săturat!” + ce le-a propus conducerea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
creeperno
creeperno  •  08 Ianuarie 2021, 22:41

Cum sa se intoarca cand nu plecase?

dd_1001
dd_1001  •  08 Ianuarie 2021, 18:53
Postat de Tcaciuc Dorin pe 08 Ianuarie 2021, 16:13

De fapt,nici nu plecase! Ziariștii voștrii de carton,inventează mereu scandaluri la dinamo! Sunt curios cât de departe veți merge cu carantina de la fcsb! Parcă văd că mm infractorul,vă va face să o ....lăsați moale!

...pai daca si ei o au moale... sunt in asentimentul lui; asa stapani asa executanti

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  08 Ianuarie 2021, 16:13

De fapt,nici nu plecase! Ziariștii voștrii de carton,inventează mereu scandaluri la dinamo! Sunt curios cât de departe veți merge cu carantina de la fcsb! Parcă văd că mm infractorul,vă va face să o ....lăsați moale!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează