FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

BREAKING NEWS Dinamo are un nou antrenor: „Vine să semneze contractul!”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, susține că Dario Bonetti, 59 de ani, va fi noul antrenor al „câinilor”.
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, susține că Dario Bonetti, 59 de ani, va fi noul antrenor al „câinilor”.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iulie 2021 19:28 / Actualizat sambata, 10 iulie 2021 20:19

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, susține că Dario Bonetti, 59 de ani, va fi noul antrenor al „câinilor”.

Dusan Uhrin și-a dat demisia azi de la Dinamo, fiind nemulțumit de criza prin care trece clubul proaspăt intrat în insolvență. Contactat la prânz de GSP.ro, Mureșan, noul administrator special al „câinilor”, a rostit primul nume care se afla pe lista înlocuitorilor: Dario Bonetti. Câteva ore mai târziu, negocierile s-au concretizat.

Iuliu Mureșan: „Dario Bonetti vine să semneze cu Dinamo”

„Am luat decizia de a aduce un antrenor care a mai fost. Discutând cu mai mulţi oameni apropiaţi de club, mai ales DDB, am ajuns la concluzia că cel mai potrivit este Dario Bonetti. 

A mai fost aici, am vorbit cu el, urmează să vină mâine seară sau luni să semneze contractul. Antrenoratul e ca mersul pe bicicletă. El este un antrenor italian, bun. Va fi greu în primele etape, dar nu mi-am pierdut speranţa că vom putea face transferuri” a declarat Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Dario Bonetti a avut rezultate doar la Dinamo

Dario Bonetti are un palmares catastrofal în afara experiențelor din „Groapă”, unde, deși a condus echipa în două perioade scurte, a câștigat două trofee, Cupa și Supercupa, ambele în 2012.

Bonetti a venit prima oară la Dinamo în 2009 și este antrenorul „Miracolului de la Liberec”. A plecat însă la doar câteva luni după calificarea cu cehii. În acel an, Dinamo a ajuns în grupele Europa League, ultima ispravă de acest gen a roș-albilor.

A revenit în Ștefan cel Mare în 2012, înlocuindu-l pe Liviu Ciobotariu, an în care italianul a avut cele mai importante realizări din carieră, câștigarea Cupei și Supercupei alături de „câini”.

Cele două trofee n-au fost de ajuns pentru continuitate în sezonul 2012-2013. După un start de stagiune catastrofal, Dorinel Munteanu i-a luat locul.

Dinamo are un nou antrenor: „Vine să semneze contractul!”
Dario Bonetti va reveni la Dinamo

CV dezastruos în afara „haitei”!

În străinătate, Bonetti a condus doar formații modeste din Italia, de ligi inferioare (Juve Stabia, Gallipoli, Potenza Calcio), pe FC Sopron, în Ungaria, și naționala Zambiei.

Italianul nu a antrenat niciodată un sezon întreg vreo echipă. Cel mai mult a pregătit-o pe reprezentativa Zambiei, între iulie 2010 și octombrie 2011. Însă Bonetti nu a prins în acest interval decât 7 partide pe banca africanilor.

De asemenea, Dario Bonetti va deveni singurul tehnician din Liga 1 fără nicio echipă la activ în ultimii 5 ani, perioadă de timp în care a fost șomer!

Bonetti a antrenat-o ultima dată pe ASA Tîrgu Mureș, în startul sezonului 2016/17. A plecat după 3 eșecuri la rând.

32 de meciuriare Bonetti în Liga 1 pe banca lui Dinamo: 15 victorii, 6 remize, 11 înfrângeri

Anunțul din ziar care i-a schimbat cariera lui Florin Bratu: „Eram dinamovist, dar ne antrenam cu o singură minge!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ilie Dumitrescu critică atitudinea jucătorilor lui Dinamo: „Începe campionatul, nu au oferte, ce speră? Să meargă la golf?”

Condiția pusă de FIFA pentru ca Dinamo să facă transferuri » Documentul de ultimă oră primit de „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
creeperno115
creeperno115  •  11 Iulie 2021, 22:48

Cum sa fie slab daca a orchestrat minunea de la liberec. Cel mai slab se numeste neagoe

tororosso
tororosso  •  11 Iulie 2021, 12:11

Oare va face purici la Dinamo sau va fi din nou ironic după ultima sa ispravă la Dinamo când afirma „De când nu mai sunt eu, le merge foarte bine. Le convine și locul cinci sau șapte în clasament” . Oare Mitică Dragomir avea dreptate când afirma că Bonetti e cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo ? ...să sperăm că nu .

paolo12
paolo12  •  11 Iulie 2021, 12:10
Postat de zagna pe 11 Iulie 2021, 11:06

Cum are antrenor daca nu a semnat ? Pune mana pe gramatică !

gsp! La ce sa te aștepți... Pana sa semneze trebuie să-i întrebe pe tararache și bucurica dacă mai baga niște alocații de la copii, să-i plătească salariul noului antrenor!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează