LIGA 1  ·  DINAMO

UPDATE Dinamo așteaptă azi răspunsul lui Melero Marin! Ce sumă i-a cerut Negoiță + jucătorii au efectuat vizita medicală

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 08:29

Dinamo are astăzi o zi importantă în preajma startului sezonului competițional. Jucătorii au efectuat astăzi vizita medicală la INMS.

UPDATE 09:00

Jucătorii fac acum efectua vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă, rămânând fideli ideii de a merge la instituția de lângă Național Arena. După un triaj epidemiologic, fotbaliștii intră câte trei pentru a face turul cabinetelor INMS, ca să evite aglomerația și să respecte distanțarea socială.

Fotbaliștii au venit pe rând la INMS, purtând mască și fiind cu greu recunoscuți de reprezentații mass-media. „Câinii” au spus că sunt nerăbdători să joace din nou fotbal și au fost surprinși când au aflat că s-a amânat amicalul de azi cu Rapid.

Oare cei de la INMS, absolut tot personalul medical cu care vom intra în contact, au testele COVID-19 făcute?! Nu contează doar să porți masca și viziera de protecție”, se întrebau jucătorii lui Dinamo.

+26 FOTO

Știrea inițială:

Vin banii de la Melero Martin?!

Ionuț Negoiță se află în plină negociere pentru vânzare clubului, iar, în acest moment, cele mai mari șanse să cumpere Dinamo le are Juan Jose Melero Martin, fost conducător la Getafe. Dinamoviștii așteapă azi un răspuns de la iberic, după ce Ionuț Negoiță i-a cerut o garanție de 500.0000 de euro în conturi, ca un prim pas spre preluarea pachetului de acțiuni și  pentru a vedea că poate investi imediat în club suma de 3 milioane de euro, pentru a achita datoriile.

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008, iar înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania, iar Ionuț Negoiță nu are încredere în el, pentru că Melero ar fi un intermediar pentru alți oameni de afaceri.

VIDEO. Florin Prunea, decizie radicală: „Nu aveam ce să caut la Dinamo”

FOTO. Cum se practică sportul în timpul stării de alertă

+26 FOTO

Citește mai multe știri despre Dinamo: Senzațional! Câți ani de închisoare a primit Polițistul pedofil, după ce a molestat 2 copii în lift
Libertatea
Comentarii (12)
creeperno  •  03 Iunie 2020, 22:32

Care e raspunsul?

trink  •  03 Iunie 2020, 18:59

Nu cred că cineva e în măsură să preia Dinamo! Fanii trebuie să înțeleagă că ei nu pot decide. Ei pot avea o imagine, un cuvânt în tribună sau, când lucrurile merg rău, să fluture niște batiste albe, ca în Spania. Cert e că Dinamo e un brand care nu valorează nici în glumă 1 euro. E un brand de mare valoare dacă știi să-l pui în valoare.

trink  •  03 Iunie 2020, 18:57

hai cu bolsevismul cat mai sus!

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1