FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-0

DINAMO - ASTRA 2-0 // VIDEO EXCLUSIV Anunțul momentului pentru Dinamo: „Într-un an sau doi e gata noul stadion”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 10:01

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit la GSP LIVE despre situația lui Dinamo și despre victoria cu Astra, 2-0. 

Dragomir a anunțat că, din informațiile sale, Dinamo ar putea beneficia de un stadion nou, asemănător celui din Ghencea. 

„Nu, Dinamo nu trebuie să se mute pe «Arcul de Triumf. Cred că la Dinamo se va face un stadion modern, mare. Mai știu și eu lucruri. Mai am acces la informații importante. Într-un an sau doi se face stadion! Dacă oamenii ajungeau la o concluzie, se făcea stadion de anul ăsta. Ne iubim prea mult și d-asta...”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE. 

„Dinamo are câțiva tineri destul de valoroși. Păcat că pe unii i-a dat pe nimic. Echipa nu e rea. În primul rând, jucătorii pot să fugă. Cred că au făcut o pregătire de iarnă bună. Dinamo nu are șanse la play-off! S-a terminat. Nu mai sunt suficiente etape pentru a ajunge în play-off. Păcat...Dinamo merită să fie în primele 6. Are nume, are spectatori. E diferență mare între o echipă din provicinie, care aduce 1-2.000 de fani, și Dinamo care aduce 6-7.000” 
Dumitru Dragomir 

Care e situația stadionului Dinamo

Stadionul Dinamo urma să fie modernizat de statul român pentru EURO 2020, la fel care arenele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf, dar situația juridică este una complicată. Nicolae Badea deține drepturile asupra bazei sportive din Ștefan cel Mare pe o perioadă nedeterminată.

DINAMO - ASTRA 2-0 // VIDEO EXCLUSIV Anunțul momentului pentru Dinamo: „Într-un an sau doi e gata noul stadion”

Fostul acționar dinamovist a cerut să aibă în continuare anumite drepturi asupra unei noi arene „ Dinamo” și astfel a fost de fapt problema care a oprit Compania Naționala de Investiții să demareze construcția. La un moment dat s-a vorbit de construcția arenei pe locul Velodromului, dar proiectul a fost anulat. 

„Vreau să reiterez interesul statului român pentru finanțarea tuturor celor 4 stadioane, chiar dacă în acest moment există probleme de natură juridică la Dinamo. Nu vom abandona această investiție. În legătură cu arena din «Ștefan cel Mare», chestiunea de natură juridică trebuie să-și găsească finalitatea, în primul rând. De-abia atunci, când vom cunoaște regimul juridic, putem demara procedurile legale, și anume transferarea lui la CNI și celelalte, dar trebuie să lămurim regimul juridic al bunurilor existente acolo”
Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Citește și:

Fanii lui Dinamo, provocare pentru Ion Țiriac! Mesajul pentru miliardar + ce sumă îi cer să dea

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
103677391127282
Ion Marin  •  03 Februarie 2020, 09:55

Le au trebuit 4 ani guvernatilor sa gaseasca regimul juridic al Stadionului Dinamo.Li l spun eu , de maine sa se apuce treaba.E al lor , e in patrimoniul statului , fiind proprietar statul al mijlocului fix , tot el proprietarul poate sa l faca de 5 stele, de 30.000 de locuri ca marile stadioane ale Europei, nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa vrea.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103677391127282
Ion Marin  •  03 Februarie 2020, 09:41

Ce ne spune acest Ministru STROE , sunt aceleasi povesti de Stroe si Vasilache, spuse de Carmen Dan, Dancila si altii ca ei, in trecut ne a ras PIXUL lui Dragnea, astazi se poate daca se vrea.Aceleasi povesti cu Badea , o avea si nea Nicu Badea vinile lui , dar nu l mai acuzati de neconstructia stadionului.Stadionul e al C.S DINAMO si al M.I adica al statului roman , statul e propriEtar , daca vor cei care guverneaza aceasta tara pot construi stadionul DINAMO.Dar aia care au fost cu Dragnea in frunte NU AU VRUT, se putea pe vremea lui Traian Boc si Train Baesescu, cand Udrea cu sleahta ei construia stadioane si telegondole pe camp, bani ingropati in pamant, de aceste guvernari nu s -au gandit decat la ele si la apropiatii LOR.Cum poti sa ignori cel mai galonat club din ROMANIA?L am vazut pe ala de la PNL , UNUL GURAN pe la TV CA L LAUDA PE Boc.A fost un dezastru ca prim ministru, nu a facut nimic pentru sport , dar bate tobele cand joaca Simona Halep.Un club care a adus glorie Romaniei, peste 12.000 de medalii , 12 cupe ale campionilor , titluri mondiale , europene si olimpice , club care astazi traieste prin performantele echipei de handabal.Guvernantii si au batut joc si ne au lasat pe stadionul canstruit de Dej si Draghici si mentiunut de Tudor Postelnicu, care a avut mai mult suflet si mai multa minte decat cei care conduc astazi societatea romaneasca.

103677391127282
Ion Marin  •  03 Februarie 2020, 09:29

Dragi suporteri, e un inceput , dar v ati miscat foarte greu.Miscati va repede!Cu organizatii ale suporterilor in fiecare oras resedinta de judet, si mergeti acolo si organizati va dupa modelul legii sporturilor si partidelor politice , care au organizatii judetene in toata ROMANIA.Luati legatura cu foste glorii dinamoviste , care stau in judetele respective , cu oameni potentati financiar care au firme si sunt dinamovisti( sunt atatia care va asteapta sa bateti la poartile lor) , si rugati ii sa cotizeze lunar in contul asociatiei care a strans cei 100.000 de euro, si folositi banii pentru transferuri si plata salariilor jucatorilor.Spuneti ii lui Negoita sa vi l dea pe DANCIU , e un om deosebit , dinamovist pur sange , cu care sa bateti drumurile ca sa strangeti bani pentru salvarea clubului.Anul trecut am avut noroc cu REDNIC , acum cu DUSAN , MARE CARACTER.Un strain , asa cum au fost atatia altii , pecum Carol Davila , ne au dat la toti o lectie de OMENIE , ALTRUISM , SINCERITATE SI CORECTITUDINE si au fost mai romani decat multi altii, TIRIAC si LUCESCU au primit un nume de acolo din curtea lui DINAMO, ca daca nu treceau prin acea curte , cei doi si multi altii care nu au intors nimic inapoi, ERAU NISTE NIMENI.La treaba baieti , ca altfel , o parte din cel mai GALONAT CLUB din Romania , va muri, si acea parte a acestui club glorios cu cei mai multi suporteri va muri.Se vor rascoli in groapa , Traian Ionescu, NEA ANGELO , NEA NAE NICUSOR ,NICOLAE LINCA si multi altii.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează