FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prime speciale ca să ducă Dinamo pe ultimul loc » Măsură de ultim moment: „Transmite-le jucătorilor”

Jucătorii Astrei vor avea o primă specială pentru restanța cu Dinamo, de sâmbătă, ora 21:00.
Jucătorii Astrei vor avea o primă specială pentru restanța cu Dinamo, de sâmbătă, ora 21:00.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 16:18 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 16:36

Jucătorii Astrei vor avea o primă specială pentru restanța cu Dinamo, de sâmbătă, ora 21:00. Anunțul a fost făcut de președintele Dani Coman.

  • Restanța Dinamo - Astra se joacă sâmbătă, de la ora 21:00. Poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Telekom Spor 1, Digi Sport 1 și Look Plus. 

Dinamo poate ajunge într-o postură rușinoasă. Dacă pierd disputa cu Astra, „câinii” vor fi pe ultimul loc în Liga 1, după disputarea unei treimi din meciurile sezonului regulat. Patronul Astrei, Ioan Niculae, își motivează suplimentar jucătorii. Le-a promis o primă importantă pentru meciul de sâmbătă. În plus, le-a transmis lui Budescu și compania că salariile vor fi aduse la zi în cel mai scurt timp.

Dinamo - Astra, cu prime doar pentru oaspeți

„Am avut o discuție cu domnul Niculae, iar săptămâna viitoare toți jucătorii vor fi cu bani la zi. Mi-a spus: «Dani, transmite-le jucătorilor că săptămâna viitoare le voi plăti restanțele și vor avea și o primă pentru meciul cu Dinamo». Întotdeauna când și-a dorit să învingem, domnul Niculae a oferit prime bune jucătorilor. Vor avea o primă bună și pentru meciul cu Dinamo. Important e să se schimbe atitudinea, dorința, determinarea.

Sunt convins că, odată cu venirea lui Eugen, lucrurile se vor schimba. Nu avem așteptări rapide, dacă a venit Eugen azi la antrenament, iar sâmbătă să fie cu totul și cu totul altă echipă. Avem răbdare, dar eu sunt încrezător. Eu cred că, așa cum am discutat azi cu domnul Niculae, săptămâna viitoare nu vor fi probleme”, a declarat Dani Coman la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO. Dinamo - Astra, duelul ultimelor două clasate din Liga 1

Citește și alte știri despre Dinamo și Astra: 

Încă un puci la Dinamo! Jucătorii ar fi boicotat antrenamentul din această dimineață » Contra, noi discuții cu șefii spanioli

EXCLUSIV Iureș la Dinamo! Borja Valle a sărit la gâtul lui Rufo Collado: „Vă bateți joc de noi! Ce sunt minciunile astea!?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
fibra
fibra  •  14 Noiembrie 2020, 08:39

A promis dar nu a spus ca o plateste peste un an.

mehighms
mehighms  •  14 Noiembrie 2020, 07:04
Postat de creeperno pe 13 Noiembrie 2020, 22:38

Bat spaniolii

bate tu un cui in tastatura .. mai poti sa aberezi pe aici?

creeperno
creeperno  •  13 Noiembrie 2020, 22:38

Bat spaniolii

Vezi toate comentariile (25)
Comentează