FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Iureș la Dinamo! Borja Valle a sărit la gâtul lui Rufo Collado: „Vă bateți joc de noi! Ce sunt minciunile astea!?”

Borja Valle s-a săturat de incertitudinile de la Dinamo. foto: Cristi Preda +18   FOTO
Borja Valle s-a săturat de incertitudinile de la Dinamo. foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 13:49 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 15:31

Aerul la Dinamo e tot mai greu respirabil, pe măsură ce jucătorii se apropie de 15 noiembrie, când se împlinesc două, respectiv trei luni de restanțe salariale. 

  • Roș-albii au mai fost în această situație pe durata ultimului an, doar că străinii - ca și românii, de altfel, din lot - sunt circumspecți în privința corectitudinii oamenilor din managementului clubului.

„Cât vă mai bateți joc?!”

Așa cum suporterii sunt duși cu vorba de către Pablo Cortacero, care și-a redeschis contul de Facebook aseară după mai multe ore în care a fost închis, și fotbaliștii, și Cosmin Contra s-au săturat de promisiunile fără acoperire ale omului de afaceri spaniol. 

Ieri, după antrenamentul de la Săftica, unul dintre liderii echipei, Borja Valle, nu a mai rezistat și s-a dus glonț la Rufo Collado, care încă mai vine la ședințele de pregătire ale formației. 

„Era extrem de supărat și agitat, a intrat practic în Rufo. Borja era nervos și dădea din mâini, «Când? Voi chiar vă bateți joc! Ce sunt minciunile astea?! Să nu ne mai trimiteți mesaje că se bagă banii, dacă nu se bag» erau câteva dintre detaliile ce se auzeau dinspre el. 

Collado a încercat să-l tempereze și să-l calmeze, spunându-i că „va rezolva tot ceea ce depinde de el, dar și el așteaptă vești de la Pablo Cortacero”, au transmis dinamoviștii. Apoi, au venit și alți jucători lângă Borja Valle, alături de coechipierul lor, pentru a solicita explicații!

EXCLUSIV Iureș la Dinamo! Borja Valle a sărit la gâtul lui Rufo Collado: „Vă bateți joc de noi! Ce sunt minciunile astea!?”
Rufo Collado

3 goluriîn 7 meciuri are Borja Valle la Dinamo

Primul antrenament al zilei, amânat

În această dimineață, Cosmin Contra a decis, în urma unei discuții în prealabil cu staff-ul său și cu jucătorii, să amâne ședința de pregătire de la ora 10:00 pentru ora 17:00, reunirea la Săftica făcându-se cu un ceas mai devreme. Până atunci, antrenorul a mers la RIN Grand Hotel să dialogheze cu Rufo Collado, cu Alex Couto și cu ceilalți oficiali pentru a afla detalii noi despre situația clubului, ca apoi să le comunice fotbaliștilor.

Tot chiriașii lui Negoiță 

La meciul cu Viitorul (1-2), dinamoviștii au jucat cu banderole la braț în semn de protest pentru situația incertă la gruparea din Ștefan cel Mare. Ca un detaliu, spaniolii din management au revenit în birourile de la RIN Grand Hotel, cu permisiunea lui Ionuț Negoiță, aceasta întrucât nici acum, după 6 săptămâni, nu s-a rezolvat contractul de închiriere a „noului sediu”, pe Calea Dorobanților, la birourile aflate în proprietatea lui Ciprian Marica!

VIDEO Cosmin Contra despre situația de la Dinamo: „Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Încă un puci la Dinamo! Jucătorii ar fi boicotat antrenamentul din această dimineață » Contra, noi discuții cu șefii spanioli

Apocalipsa la Dinamo? Un nume important din fotbalul românesc anunță: „Dacă retrogradează, e gata, se închide!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
mehighms
mehighms  •  14 Noiembrie 2020, 06:50
Postat de creeperno pe 13 Noiembrie 2020, 22:42

Saptamana viitoare o sa intre banii

clar trebuie sa iti faci transplant de creier..

samertx
samertx  •  14 Noiembrie 2020, 02:09

Inventată 100%.

creeperno
creeperno  •  13 Noiembrie 2020, 22:42

Saptamana viitoare o sa intre banii

Vezi toate comentariile (33)
Comentează