FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Pablo Cortacero a revenit, la 5 ore după ce rupsese și ultima cale de legătură cu dinamoviștii

DINAMO. Ultima modalitate a „câinilor roșii” de a mai da peste Pablo Cortacero s-a dus! Sau, optimist vorbind, este blocată momentan. Contul de Facebook al acționarului majoritar al dinamoviștilor a fost închis.
DINAMO. Ultima modalitate a „câinilor roșii” de a mai da peste Pablo Cortacero s-a dus! Sau, optimist vorbind, este blocată momentan. Contul de Facebook al acționarului majoritar al dinamoviștilor a fost închis.

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 16:50 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 21:27

DINAMO. Ultima modalitate a „câinilor roșii” de a mai da peste Pablo Cortacero s-a dus! Sau, optimist vorbind, este blocată momentan. Contul de Facebook al acționarului majoritar al dinamoviștilor a fost închis ori blocat. Ceea ce este cert este că în acest moment nu mai este funcțional.

UPDATE 21:30

La 5 ore distanță de la dezactivarea contului, Pablo Cortacero a revenit pe Facebook, fără a transmite vreun mesaj. 

Spaniolul în vârstă de 42 de ani comunica frecvent cu suporterii prin intermediul Facebook/Messenger. Ultima oară chiar în urmă cu 24 de ore, când oferea asigurări ferme că va vira banii promiși și că presa inventează scandaluri legate de el și de Dinamo. Avea planuri mari, conform dialogului, promițând mărire de capital și milioane de euro investite.

Pablo Cortacero nu mai are facebook

De văzut dacă Don Pablo o să mai apară la București. Cosmin Contra și jucătorii și-au pierdut încrederea total în el. Șeful Academiei, Marcos Rubinio, a părăsit Capitala săptămâna trecută, spunând că are probleme acasă, familia sa fiind infectată cu coronavirus. La rândul său, Cortacero a transmis tuturor de la Dinamo că și el a fost infectat cu COVID-19, de aceea nu poate sosi o perioadă în România.

UPDATE Pablo Cortacero a revenit, la 5 ore după ce rupsese și ultima cale de legătură cu dinamoviștii

400 de mii de euroeste suma pe care Cortacero a promis să o vireze de două săptămâni, ceea ce nu s-a întâmplat momentan

VIDEO. Florin Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO EXCLUSIV Teoria conspirației despre Negoiță și Dinamo prezentată în direct la GSP Live: „Nu am văzut niciun document în acest sens” + și-a pierdut încrederea: „Spaniolii nu vor aduce niciun ban”

VIDEO EXCLUSIV Cosmin Contra, încrezător că poate redresa corabia la Dinamo: „Munca noastră se vede” + Mesaj ferm pentru conducere: „Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
deusdat
deusdat  •  13 Noiembrie 2020, 12:20

Nu e Pablo, e femeia de servici :)

creeperno
creeperno  •  12 Noiembrie 2020, 22:51

Astea 5 ore si-a batut practic joc de presa si pch care ziceau ca din cauza unui amarat de cont de facebook inchis, ca ar fi un mare tepar. Sa vedem ce mestesugarii o sa mai inventati ca sa ne amuzam si mai mult de voi

ciuke
ciuke  •  12 Noiembrie 2020, 20:01

Pablo Cortacero I'm The invisible man, I'm The invisible man, Incredible how you can, See right through me...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează