FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

DINAMO - ASTRA. Surprizele lui Contra pentru restanță: 4 apariții noi în primul „11”, față de meciul cu Viitorul

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 19:52 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 21:10

Dinamo joacă acum restanța cu Astra, iar roș-albii au nevoie ca de aer de victorie pentru ieși din seria nefastă din campionat „Câinii” au cinci înfrângeri consecutive și n-au mai câștigat din 21 septembrie. 

  • Dinamo încearcă să iasă din criză astăzi. „Câinii” înfruntă Astra, de la ora 21:00, într-o partidă restantă din etapa #9 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

4 jucători noi față de Viitorul: Crețu, Ba, Camara și Măgureanu

Pentru partida din această seară, Cosmin Contra a făcut mai multe schimbări în primul „11.” Apar modificări în special în defensivă. Tânărul Geani Crețu este titular în flancul drept al apărării, în timp ce partenerul lui Puljic din zona centrală nu mai este Marco Ehmann, cum s-a întâmplat etapa trecută, la Ovidiu, ci senegalezul Abdoulaye Ba

De la jumătatea terenului a dispărut polonezul Janusz Gol, care a avut o prestație modestă etapa trecută. Astfel, Paul Anton a rămas singurul jucător de profil defensiv din linia de mijloc a „câinilor”. În atac, „Guriță” mizează pe Magaye Gueye, dar și pe Cătălin Măgureanu, cel care a prins primul „11” ca urmare a evoluției bune din meciul cu Viitorul, când a fost trimis pe teren în repriza secundă și a oferit un assist.  

Din primul „11” a mai dispărut și Aleix Garcia. Jucătorul adus de la Manchester City se află pe bancă la meciul de astăzi. La jumătatea terenului își face apariția și Juan Camara, cel care fusese rezervă cu Viitorul, în timp ce Ahmed Bani se află pe bancă. În total, Contra a orchestrat 4 schimbări față de partida cu Viitorul. 

Cosmin Contra nu se poate baza pe fundașii Ricardo Grigore și Alexander Gonzalez. Primul e convocat la naționala U21, în timp ce al doilea se află la lotul Venezuelei. 

DINAMO - ASTRA » Echipe de start

DINAMO: Mejias - G. Crețu, Puljic, Abdoulaye Ba, I. Lopez - Sorescu, P. Anton, B. Valle, J. Camara - Măgureanu, M. Gueye
REZERVE: Hinojo, Ehmann, Bejan, J. Gol, Bani, Borcea, Fabbrini, Nemec, A. Garcia
ABSENȚI: Gonzalez, R. Grigore (la loturile naționale)
ANTRENOR: Cosmin Contra

ASTRA: M. Popa - Bruno, Graovac, V. Găman, Hugo Sousa - M. Răduț, Crepulja, Canadija, V. Gheorghe - Stahl, Budescu
REZERVE: Bolboașă, Wüthrich, Merloi, Moise, Graur, Balaure, Dima, Azulay, R. Riza
ABSENȚI: Lazar, Radunovici (la loturile naționale), Seto, Fatai, Al. Ioniță II (indisponibili)
ANTRENOR: Eugen Neagoe

VIDEO Contra, despre situația de la Dinamo: „Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. EXCLUSIV A mințit Pablo Cortacero? Ultimul comunicat emis de spanioli e contrazis!

Situație SF la Dinamo: Cortacero s-ar fi împrumutat, iar creditorii au venit după Şerdean ca să-i ceară banii!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează