FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV A mințit Pablo Cortacero? Ultimul comunicat emis de spanioli e contrazis!

Cortacero a anunțat că a convocat Consiliul de Administrație al clubului pentru majorarea capitalului social
Cortacero a anunțat că a convocat Consiliul de Administrație al clubului pentru majorarea capitalului social

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 18:31 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 19:46

Pablo Cortacero, principalul acționar de la Dinamo, încearcă să liniștească suflarea dinamovistă, el anunțând vineri că o parte din salarii vor fi virate la începutul săptămânii viitoare, dar și că a convocat Consiliul de Administrație al clubului pentru majorarea capitalului social.

  • Dinamo încearcă să iasă din criză astăzi. „Câinii” înfruntă Astra, de la ora 21:00, într-o partidă restantă din etapa #9 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Totuși, din informațiile obținute de GSP.ro, se pare că membrii Consiliului de Administrație nu au primit până acum nicio înștiințare, în ciuda celor afirmate de „Don Pablo” în comunicat. 

Sursele Gazetei au aflat că nimeni din C.A. nu a primit până acum vreo notificare din partea board-ului spaniol. Pe lângă Pablo Cortacero, mai fac parte din Consiliul de Administrație al clubului Cornel Țălnar, Constantin „Bigică” Eftimescu, Cristi Hîldan și Cornel Dinu. 

Cortacero, comunicat important despre viitorul lui Dinamo 

Pablo Cortacero (42 de ani), acționarul principal al lui Dinamo, a transmis vineri un comunicat oficial, prin care încerca să îi liniștească pe fani. Investitorul iberic a susținutcă a convocat adunarea Consiliului de Administrație, pentru majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro.

Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situația în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăților și gestionarea deficitară a acestei societăți au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor și în cadrul clubului. 

Prin acest comunicat, vreau să transmit liniște și să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare. Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administrație pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conștient de dificultățile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament față de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut și nu am intenția de a-l abandona! 
- Pablo Cortacero

VIDEO Prunea, teorie interesantă: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Giovanni Becali, ultimele detalii despre situația tensionată de la Dinamo: „El e aproape retras! Contra a început şi el să bată în retragere, se simte păcălit”

Dezvăluiri din interiorul lui Dinamo: „Sunt probleme mari!” » Ce sumă trebuie să achite Cortacero: „Vă dați seama ce înseamnă banii ăștia?!”

Situație SF la Dinamo: Cortacero s-ar fi împrumutat, iar creditorii au venit după Şerdean ca să-i ceară banii!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
994021670631744
Valentin Puica  •  15 Noiembrie 2020, 10:08

Eu nu am crezut niciodata in sarantocii de spanioli. Pai multescu are mai multi bani decit cortacero. Tot respectul pt suporterii dinamovisti care au dat peste 600.000 ,dar nu stiu cum sau lasat prostiti .pai daca au fost adusi de "marele talnar" va dati seama ce cunostinte are el. Dinamo e mai rau decit vara trecut. 100% faliment desi tin cu craiova imi pare rau de suporterii lui dinamo

ekneb
ekneb  •  14 Noiembrie 2020, 23:40

De cand a preluat cortacero, clubul dinamo, pana in prezent, eu nu cred sa fi investit sa zicem... macar 1 milion de €, timp sa ajunga banii din spania pana in romania... de vreo 6 luni minim ar fi fost, rezulta ca nu exista cascaval.... extrem de simplu. Singura solutie ar fi ca sa vanda clubul, orice alta varianta inseamna defapt faliment, liga a 4 a, desfiintare, asta daca suntem realisti, daca nu, atunci putem sa asteptam in stil romanesc, cu multa speranta si rabdare, pana pe " saptamana viitoare" sa ajunga banii trimisi din spania.

gigicoaste
gigicoaste  •  14 Noiembrie 2020, 21:22
Postat de Clau Alex Berdei pe 14 Noiembrie 2020, 20:29

Singurul raspuns este pt pariuri,In cateva etape a putut sa faca milioane la pariuri

vrei sa zici ca a luat jucatori cu contracte de zeci de mii de euro ca sa piarda la pariuri?????? Asta nu cred..

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close