FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giovanni Becali, ultimele detalii despre situația tensionată de la Dinamo: „El e aproape retras! Contra a început şi el să bată în retragere, se simte păcălit”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 09:58 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 11:42

Giovanni Becali, un apropiat al lui Dinamo, a vorbit despre problemele din club și a dat detalii despre situația lui Cosmin Contra.

Fostul impresar spune că Juan Melero Marin, cel care l-a convins pe Contra să vină la club, bate în retragere și că nu reușește să mai discute cu el în ultimele zile.

„ Încerc de câteva zile să dau de Juan Melero. Acum îl sun și spune «Giovanni, estoy en una cena (n.r- Sunt la o cină)» sau «Am o conferință video». 

„El e aproape retras. Mi-a şi spus că l-au deziluzionat aceşti domni. Melero e în spatele proiectului, e un director econimic foarte cunoscut în Spania. Dar el e dezamăgit că af ost mințit de Cortacero sau de alți investitori. Nimeni nu știe exact. 

A fost și acea conferință de prezentare pe care a avut-o Cortacero și mi-a zis că «Circ mai mare nu am văzut!». Eu cu Melero am vorbit de 20 de ori și înainte, și după ce a venit cu «săgeata» Pablo. Mi-a spus «Pablo Cortacero va face ce zic eu». Vreau să dau de el să văd care e situația. Dacă nu vor veni banii, va fi una dintre cele mai mari nenorociri din ultimii 60-70 de ani din fotbalul românesc. 

Contra mi-a zis că nu vrea să plece atât timp cât mai speră să redreseze situația din punct de vedere sportiv. Dar a început și el să bată în retragere, când a văzut că ceea ce i s-a promis nu se îndeplinește. Mi-a zis că se simte păcălit”, a declarat Giovanni Becali la emisiunea „Digi Sport Matinal.

Rufo Collado este singurul om de la Dinamo care știe fotbal. Spaniolii au vrut să dea bani puțini, să redreseze clubul și sperau că dau lovitura cu un transfer
 – Giovanni Becali

VIDEO Florin Prunea: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Situație SF la Dinamo: Cortacero s-ar fi împrumutat de la câțiva cetățeni rromi, iar aceștia au venit după bani! Fostul viceprimar din Alba Iulia ar fi intermediat totul

Răbdarea dinamoviștilor îl surprinde pe Balint: „Să nu-i jefuiască cineva trăsura lui Cortacero. Eu luam foc, mă urcam pe gard!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  14 Noiembrie 2020, 23:57

Vb. Iuda care la tradat pe Borcea mana care la hranit un asemenea Escroc si Inpaiat o Hiena cum vb de Dinamo !!!! Nu mai vezi oase stai cuminte şezi!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  14 Noiembrie 2020, 21:37

Asta a spus-o acum trei saptamani... Tot o tineti langa-balanga!!!

bianconerri
bianconerri  •  14 Noiembrie 2020, 14:38
Postat de finetech pe 14 Noiembrie 2020, 13:24

crede-ma,ca nu a devenit plictisitor. voi aveti ***. pai chiar astazi am aflat ca v-au imprumutat niste *** din alba iulia. ha ha ha. *** probabil,ca zona de unde este el este aproape de alba iulia. este efectiv geniala treaba. cum bah sa va imrpumute niste ***? wtf? este fantastic.

Ai "aflat"? Tot de la fițuică.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează