FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din interiorul lui Dinamo: „Sunt probleme mari!” » Ce sumă trebuie să achite Cortacero: „Vă dați seama ce înseamnă banii ăștia?!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 noiembrie 2020 08:18 / Actualizat sambata, 14 noiembrie 2020 09:47

Florin Prunea, fostul președinte de la Dinamo, a reacționat prompt după ce Pablo Cortacero, finanțatorul clubului, a anunțat că a trimis banii pentru plata unor datorii.

Fostul internațional a explicat ce probleme sunt în interiorul clubului și spune că finanțatorul spaniol trebuie să bage 8 milioane de euro până la finalul acestui sezon pentru ca Dinamo să nu aibă probleme financiare.

Era şi momentul în care să vină un comunicat care să liniștească spiritele. Doar în Cosmin Contra trebuie să mai avem încredere. Nu văd pe nimeni să iasă şi să vorbească. Nu e treaba lui, dar doar Contra vorbeşte. E clar că sunt probleme mari! Eu cred că vine comunicatul în urma presiunii puse de antrenor şi de jucători. 

Dinamo are un buget cum nu a mai fost în România, Doar la domnul Porumboiu, la Vaslui, mai era aşa. E buget de titlu, nu de cupe europene! Aici sunt şi alte probleme de profesionalism şi de competentă. Nu se poate ca antrenorul Contra să fie singur cu jucătorii. Voi credeţi că străinii, dacă vor pleca de la Dinamo, va renunţa vreunul la vreun cent?! E foarte bine că nu renunţă. Dar ce se întâmplă după cu clubul? 

Opt milioane de euro trebuie băgate în club până la finalul sezonului. Vă daţi seama ce înseamnă aceşti bani?!”, a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

VIDEO Florin Prunea: „Eu cred că Dinamo nu a plecat niciodată de la Negoiță. Spaniolii nu sunt acționari!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Prăbușirea carierei! Cum și-a distrus Cosmin Contra palmaresul în doar două luni

Răbdarea dinamoviștilor îl surprinde pe Balint: „Să nu-i jefuiască cineva trăsura lui Cortacero. Eu luam foc, mă urcam pe gard!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
cornelcc
cornelcc  •  14 Noiembrie 2020, 14:14

Prulea asta parca a fost si el in conducerea ddb?! Numai altii sunt de vina, el n-a papat usturoi, decat ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Noiembrie 2020, 12:44
Postat de melville pe 14 Noiembrie 2020, 10:33

Te *** degeaba. N-ai haz. Mirosi a *** fecesebista!

Nașpa, doare doare rau, eh asta e, ghinion vorba unuia, inca, n viața

2433168256904859
Paulina Pavel  •  14 Noiembrie 2020, 12:29

Florin Prunea este in interiorul clubului Dinamo? Spuneti de Cortacero ca minte (asa o fi), dar voi mintiti la fel de mult si va dati deontologi.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează