FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pablo Cortacero, comunicat important! Ce se întâmplă la Dinamo

Pablo Cortacero (42 de ani), acționarul principal al lui Dinamo, a transmis un comunicat oficial, prin care vrea să liniștească fanii.
Pablo Cortacero (42 de ani), acționarul principal al lui Dinamo, a transmis un comunicat oficial, prin care vrea să liniștească fanii.

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 16:54 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 17:10

Pablo Cortacero (42 de ani), acționarul principal al lui Dinamo, a transmis un comunicat oficial, prin care încearcă să îi liniștească pe fani. 

Pablo Cortacero susține că astăzi a făcut o plată pentru achitarea salariilor restante. Unii jucători au ajuns și la 3 luni de când nu au mai fost plătiți. Banii ar trebui să intre în conturile clubului din Ștefan cel Mare la începutul săptămânii viitoare. Spaniolul mai susține că a convocat adunarea Consiliului de Administrație, pentru majorarea capitalului social cu 5 milioane de euro.

Pablo Cortacero, comunicat oficial 

„București, 13 noiembrie 2020. Acționar majoritar al clubului Dinamo București, Pablo Cortacero a transmis în această după-amiază, din Spania, un mesaj către toți suporterii echipei din Ștefan cel Mare, publicat pe site-ul oficial.

"Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situația în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăților și gestionarea deficitară a acestei societăți au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor și în cadrul clubului. 

Prin acest comunicat, vreau să transmit liniște și să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii și furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare. Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administrație pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conștient de dificultățile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament față de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut și nu am intenția de a-l abandona!", se arată în comunicatul emis de Dinamo.

VIDEO. Cosmin Contra despre situația de la Dinamo: „Lucrurile se înrăutățesc pe zi ce trece”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Prime speciale ca să ducă Dinamo pe ultimul loc » Măsură de ultim moment: „Transmite-le jucătorilor”

Apocalipsa la Dinamo? Un nume important din fotbalul românesc anunță: „Dacă retrogradează, e gata, se închide!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (117)
parpalache
parpalache  •  14 Noiembrie 2020, 16:16
Postat de tictris pe 13 Noiembrie 2020, 23:21

Mai mult decat atat, insa chiar si salariile de 30-35 de mii de euro acordate jucatorilor adusi recent de patronii spanioli tot asta a urmarit. Erau la curent ca DDB au sustinut salariile jucatorilor in ultimile luni ale perioadei Negoita, prin donatiile celor 10 mii de suporteri cotizanti. Cu noile salarii imense, s-au asigurat ca DDB-ul nu va mai putea face asa ceva! In plus, nici macar nu i-au luat in seama la modul oficial, ca intre actionari parteneri la aceeasi societate. In fine, mi se pare aberant ca un actionar la o firma, fie el si minoritar, habar n-are de identitatea reala si concreta a actionarului majoritar; pentru ca acest Pablo Cortacero este doar un reprezentant al acestuia, un simplu administrator delegat/imputernicit. La urma urmei, actele societatii sunt depuse la Registrul Comertului si acolo sunt inscrise toate datele privind structura actionariatului acesteia, cu nume si prenume; de aceea nu inteleg de ce DDB ca actionar al societatii n-are aceste informatii si nici nu le cunoaste. E clar ca spaniolii vor sa-i elimine pe suporteri din actionariatul clubului Dinamo, fie prin majorare de capital, fie prin salariile enorme din contractele jucatorilor imposibil de sustinut din cotizatiile acestora, pentru ca se tem de fani, de influenta si de reactiile lor. Pe scurt, o tzeapa umilitoare incasata de Dinamo ce o duce direct in cap, in faliment si dezintegrare!

Nu este asa!Prin registrul comertului nu poti afla ceva important despre identitatea- si mai ales despre bonitatea- unui actionar off shorre ( cu sediul intr-o cutie postala din...Belize sau din Panama,de ex.).De aceea bancile finantatoare- inainte de a aproba un credit important- ii pun in vedere celui care solicita creditul, sa detalieze despre identitatea si bonitatea unui astfel de actionar!

valsword
valsword  •  14 Noiembrie 2020, 07:58
Postat de fcsbist.de.mic pe 13 Noiembrie 2020, 23:43

Banii sunt în cont, dar sunt blocați. Cortacero le-a cerut DDB-iștilor să-i trimtă câte 100€ de căciulă prin Western Union pentru taxe și comisioane bancare. Dacă se grăbesc și trimit până luni dimineață, se deblochează contul investitorului nigerian și intră banii in conturi la băieți imediat!

Da dar vezi ca investitorul nu e nigerian,e din Botswana. De acolo si banii :)

anti.cioban
anti.cioban  •  14 Noiembrie 2020, 03:27
Postat de tictris pe 14 Noiembrie 2020, 01:29

Gresit! Mult mai plauzibila ar fi urmatoarea succesine de evenimente: "onorata instanta" va aprecia prejudiciul pe 10 ani (nu 14) la de trei ori suma de 37 mil de euro ceruta prin evaluarea facuta de Talpan, adica la peste 100 de mil de euro; cu cat mai mult, cu atat o sa ne distram mai tare:-); mai apoi Becali o sa-i plateasca esalonat in vreo 65 de ani, la fel cum si patronul Antenelor, Dan Voiculescu, condamnat definitiv la plata unui prejudiciu catre stat de 62 mil de euro, a achitat pana in prezent, in decurs de 15 ani de la data sentintei, vreo 3 milioane...:-))) Iar Steaua o sa existe bine-merci... Iar clona CSA Talpan va primi lovitura de gratie direct in plex, ca, n-asa, vrand-nevrand, e obligata sa ajunga pe mana unui privat; cu cat suma pe marca e mai mare si certificata de "onorata instanta", cu atat mai "usor" va gasi Talpan omul ala!:-))) Ce zici?!?

Vezi ca ti-a "scapat" punctul 1. ala cu "becali intra 10 ani la puscarie in dosarul ANRP". Stiu, doare cand mananci painea murdara pe care o azvarle ciobanul, dar la cum arata dosarul ala sansele lui sa scape sunt fix 0. Asa ca iti dai seama cat vor mai valora restul elucubratiilor tale cu becali in puscarie pe termen lung, sa vezi cat o sa-i mai dea mana sa sfideze alte instante etc. Apropo, poate nu realizezi ca in dosarul cu prejudiciul se poate pune sechestru pe jucatorii legitimati la FCSB, Mititelu tocmai a luat cu executare pentru ca a vandut un jucator DUPA ce fusese instituit sechestrul la Craiova. Asa ca povestile tale cu Voiculescu valoreaza fix cat hartia aia pe care becali trecuse ca fcsb e continuatoarea gloriei samd.

Vezi toate comentariile (117)
Comentează