FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ultima oră Dinamo, investiție de 42.000 € » Șefii „câinilor” confirmă pentru GSP: „Va fi la dispoziția echipei”

Dinamo va avea din nou propriul ei autocar. De fapt, a reintrat în posesia autovehiculului cu care prima echipă a grupării s-a deplasat în ultimii 15 ani.
Dinamo va avea din nou propriul ei autocar. De fapt, a reintrat în posesia autovehiculului cu care prima echipă a grupării s-a deplasat în ultimii 15 ani.

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2022 20:52 / Actualizat joi, 31 martie 2022 21:17

Dinamo va avea din nou propriul ei autocar. De fapt, a reintrat în posesia autovehiculului cu care prima echipă a grupării s-a deplasat în ultimii 15 ani. Autocarul era în proprietatea lui Ionuț Negoiță, fostul patron a primit 42.000 de euro în schimbul său.

Mai mulți oameni de afaceri au fost în tratative să achiziționeze autocarul ce-a costat 400.000 de euro în 2007, pe vremea când Dinamo chiar era o forță în România, atunci când a câștigat și ultimul titlu de campioană din palmares. 

Jucătorii lui Dinamo, cu gândul la baraj: „Ne-am obișnuit cu ideea” » Dezvăluiri din vestiar: „Există teama de a spune ce gândești
DINAMO
Jucătorii lui Dinamo, cu gândul la baraj: „Ne-am obișnuit cu ideea” » Dezvăluiri din vestiar: „Există teama de a spune ce gândești"

Dinamo și-a recuperat autocarul de la Ionuț Negoiță

Patronul de la Smile Center, Claudiu Ciolan, a fost cel ce „a adjudecat” autovehiculul, el fiind un pătimaș susținător al „câinilor roșii”, potrivit Fanatik. Și, printre altele, va susține financiar gruparea din Ștefan cel Mare.

Răzvan Zăvăleanu a confirmat ”transferul” pentru Gazeta Sporturilor, precizând: ”Nu știu suma, dar l-a cumparat unul dintre sponsori, care îl pune absolut gratuit la dispoziția echipei”.

Dinamo, investiție de 42.000 € » Șefii „câinilor” confirmă pentru GSP: „Va fi la dispoziția echipei”
Autocarul recuperat de Dinamo de la Ionuț Negoiță

L-au pierdut pe „Tyson”

Administratorul judiciar al clubului a transmis că, mai întâi, autocarul va avea nevoie de alte investiții, în reparații: „Trebuie făcute reparații, e în service. Vom păstra și parteneriatul care se derula, cu firma Tarsin, fiindcă mai sunt alte patru echipe ale clubului ce au nevoie de transport”.

Un mare absent din mașina ce-i va transporta pe jucătorii dinamoviști prin țară va fi legendarul șofer Coste Ologu, alias ”Tyson”, care, așa cum a anunțat Gazeta Sporturilor la începutul iernii, a fost nevoit să se retragă după mai bine de două decenii. ”Tyson” are probleme mari la genunchi și nu a putut să-și desfășoare activitatea în continuare.

În urmă cu câteva luni, Răzvan Zăvăleanu decisese ca Dinamo să renunțe la autocarul echipei, pentru care Dinamo îi plătea lui Ionuț Negoiță o sumă de bani pe care a considerat-o nejustificată.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Chindia - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

VIDEO Cum a reacționat Uhrin când a fost întrebat de Bonetti: „Dacă vine, vom antrena împreună”

VIDEO Jucătorii lui Dinamo, cu gândul la baraj: „Ne-am obișnuit cu ideea” » Dezvăluiri din vestiar: „Există teama de a spune ce gândești"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
emil1986
emil1986  •  01 Aprilie 2022, 07:56
Postat de creeperno115 pe 31 Martie 2022, 22:34

La anul

Si la multi ani.

creeperno115
creeperno115  •  31 Martie 2022, 22:34

La anul

babin
babin  •  31 Martie 2022, 21:57

Gata, e clar, se bat la titlu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează