FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO - BOCHUM 1-1 // VIDEO Vali Lazăr: „Nu s-a pus problema banilor când m-am întors. Mi-am asigurat deja viitorul”

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 20:03

Valentin Lazăr, 30 de ani, recent întors la Dinamo, a oferit declarații după remiza alb-roșilor din amicalul cu Bochum (1-1).

„Sper să joc cât mai mult de-acum înainte și să fiu pregătit la începutul campionatului să joc 90 de minute. Azi am evoluat doar o jumătate de oră și cred că am facut-o bine, chiar dacă am pierdut câteva baloane. Sunt foarte fericit că m-am întors la Dinamo.

Când o să fiu sută la sută, voi încerca, alături de ceilalți jucători ofensivi, să tragem echipa după noi, pentru că avem nevoie de goluri și implicit de puncte, chiar dacă apărarea nu va funcționa bine”, a declarat Lazăr.

„Nu s-a pus problema banilor la mine în momentul în care m-am întors la Dinamo. Eu mi-am asigurat deja viitorul”
Valentin Lazăr

DINAMO - BOCHUM 1-1 » Golul lui Deian Sorescu

vezi și:

VIDEO Florin Prunea îi răspunde lui Mircea Rednic: „Să lase Dinamo în pace! Dacă o dată va mai jigni...”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1735457746481229
Alexandru Nica  •  19 Ianuarie 2020, 09:53
Postat de pol1tehnicaiasi pe 19 Ianuarie 2020, 09:50

:)) Tipic romanesc, "mi-am asigurat deja viitorul"..deci gata, te doare la basca de acum....joci ca sa te afli in treaba...pai ce ar fi sa gandeasca la fel si Mbappe, sau Cavanni sau ramos sau Messi, sau cei care au bani de 1000 de ori mai multi ca tine?? Deh, esti roman...

Nu prea e "tipic" romanesc, e mai degraba "atipic" romanesc. Atitudinea asta, nu o au multi, in contextul in care ies putin "afara" si vin cu aere de vedete acasa si cer salarii foarte mari. El a spus-o intr-un context in care, a acceptat conditiile lui Dinamo, care sigur au un plafon salarial mic, doar ca sa joace, stiind ce-l asteapta.

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  19 Ianuarie 2020, 09:50

:)) Tipic romanesc, "mi-am asigurat deja viitorul"..deci gata, te doare la basca de acum....joci ca sa te afli in treaba...pai ce ar fi sa gandeasca la fel si Mbappe, sau Cavanni sau ramos sau Messi, sau cei care au bani de 1000 de ori mai multi ca tine?? Deh, esti roman...

394966434424757
Mihai Dinu  •  19 Ianuarie 2020, 02:01

"voi incerca, alaturi de ceilalti jucatori ofensivi, sa tragem echipa dupa noi"exact asta lipseste lui Dinamo ca nu mai joaca ofensiv ( sintagma"cine vine n groapa fara 5 nu pleaca"nu de la jocul ofensiv a aparut? am dat cei mai multi golgeteri din fotbalul romanesc nu de la jocul ofensiv? ) Bun venit in "groapa"si refa spiritul-principal-de dinamovist, de luptatori, de invingatori, respect Valentin Lazar!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close