FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-1

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // Marius Croitoru, EXPLOZIV: „Opriți-vă, oameni buni! E prea mult pentru mine? Ce vină am?!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 23:31

Dinamo și FC Botoșani au remizat, scor 1-1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, a avut o ieșire dură la adresa arbitrului George Rădulescu.

„Păi cum să fac fotbal când am două penalty-uri clare și el mi le mută afară? Ce vină am, oameni buni? Că sunt de la Botoșani? Hai să ne retragem noi și să joace doar ei. Noi vrem să jucăm fotbal. Asta e pe față, ce mi-a făcut în seara asta! E prea mult pentru mine. 

Jucăm fotbal, suntem buni și deranjăm. Am penalty un metru în careu și mi-l scoate afară. Cel care greșește, să plătească. Eu înțeleg, există greșeli omenești. Eu, dacă nu merg în play-off, poate mă dă afară. Așa să plătească și el acum.  

Spun de noi antrenorii că vorbim urât, dar ce să fac? Să îl aplaud când face asta? Pe domnul Dan Petrescu am văzut că l-au suspendat. Să vedem și ce suspendări primesc arbitrii!  

Opriți-vă, oameni buni! Vreau să fiu lăsat să joc fotbal. Dacă joc cu o echipă din București, dă-mi o brigadă de la Satu Mare, de la Bacău, din Constanța. Nu îmi da brigadă din București. Trebuie să cer eu? Nu am cum să fiu fericit. Trebuie să înțeleg”, a răbufnit Marius Croitoru într-o intervenție la TV Telekom Sport. 

4 greșeli graveîmpotriva celor de la FC Botoșani a avut George Rădulescu în această seară

VEZI ȘI:

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // FOTO + VIDEO Dinamo și Botoșani termină la egalitate o partidă făcută terci de deciziile arbitrului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (28)
627962280947296
Raimond Anghel  •  15 Septembrie 2019, 16:14

ce treaba are steaua cu acest meci -ori esti *** ori ai tras ceva pe nas . nu a jucat cu steaua ci cu botosani -***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tequlix
tequlix  •  15 Septembrie 2019, 15:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bastanul22
bastanul22  •  15 Septembrie 2019, 13:55
Postat de emil1986 pe 15 Septembrie 2019, 07:40

Jaf la drumul mare, asa se poate caracteriza in cateva cuvinte arbitrajul maimutoiului de Radulescu! Doar la meciul Astra - Steaua de acum cativa ani am vazut un arbitraj mai partinitor, cand Coltescu a anulat 3 goluri perfect valabile Stelei.

prostovan de Irlanda, Steaua joaca in liga a 4-a!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează