FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noul antrenor al lui Dinamo, în fața primului meci ca principal: „Nu vreau să par infatuat, dar nu există altă variantă”

FOTO: Facebook @FCDinamoOfficial
FOTO: Facebook @FCDinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 17:41 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 17:48

Sorin Colceag (49 de ani), tehnicianul interimar al lui Dinamo, a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu FC Botoșani, din runda cu numărul 9 a Ligii 1. 

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă duminică, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro

Sorin Colceag a preluat frâiele la Dinamo, după despărțirea de italianul Dario Bonetti. Noul antrenor are mare încredere în lotul „câinilor” și nu ia în calcul alt rezultat în afara victoriei, în disputa cu FC Botoșani. 

Sorin Colceag, înainte de Dinamo - FC Botoșani: „Nu cred că există altă variantă”

„Realmente este o mare onoare pentru mine să fiu în această postură. La momentul ăsta suntem într-o situaţie destul de delicată. Şi la nivel de club, dar şi la nivel de rezultate. Eu sunt un antrenor curajos, așa că primul meu gând este victoria.

Mie îmi este greu să înţeleg cum poți stabili o tactică pentru a scoate un egal. Nu vreau să par infatuat, dar odată ce ai venit la Dinamo nu poţi să îţi doreşti altceva decât victoria. Nu e altă variantă. Şi nu cred că este o chestiune de curaj, este ceva între datorie şi spiritul pe care ţi-l dă clubul. 

Sperăm să găsim idei comune la nivelul grupului de jucători pentru a alege soluţiile bune pentru jocul de mâine. Avem nevoie de o altă atitudine la acest meci. Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja.

Suntem într-o situaţie de evaluare, pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt şi jucători care vin după o serie de accidentări”, a spus Sorin Colceag, într-o conferință de presă.

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Dinamo - FC Botoșani, debutul lui Sorin Colceag

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO + FOTO Dinamo, victorie uriașă la debutul în grupa A din Liga Campionilor! A învins una dintre favoritele la trofeu

Dinamo pregătește încă un transfer de talie mondială » Negociază cu un campion european, câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  19 Septembrie 2021, 09:46

Muresan iar agita *** in sac ! Ai antrenor secund MIHAIESCU si aduci altul de la copii si juniori care nu a stat niciodata pe banca si nici fotbal nu a jucat ! De fapt cine te plateste MURI cei ce vor falimentul lui dinamo ptr a ascunde bancruta frauduloasa ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  18 Septembrie 2021, 22:35

Colceag iti doresc multa bafta!

234097014923331
Marius-Adrian Creţu  •  18 Septembrie 2021, 21:30

succes! Succes! SUCCES!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează