FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai apostrofat dinamovist e out! Jucătorul nu mai intră în planurile lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a fost contestat din cauza lui

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 13:32 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 13:48

Cătălin Țîră, 29 de ani, n-a mai prins lotul lui Dinamo. Nu va juca nici la Oradea, vineri, în Cupă, cu FC Bihor. Iar la iarnă se va despărți de „haită”. Ovidiu Burcă, 43 de ani, a fost contestat vehement de către fani că l-a păstrat în lot în Liga 1 și i-a dat oportunitatea de a juca

Veste care sigur va fi primită cu bucurie de către suporterii dinamoviști: Cătălin Țîră nu mai este în planurile lui Ovidiu Burcă și ale lui Dinamo! Probabil, la iarnă, se va despărți de echipă, dacă nu chiar mai devreme.

Anunțul presei ucrainene: „Dacă Mircea Lucescu pleacă de la Dinamo Kiev, îl va înlocui cineva din club”
UCRAINA
Anunțul presei ucrainene: „Dacă Mircea Lucescu pleacă de la Dinamo Kiev, îl va înlocui cineva din club”

Ovidiu Burcă a fost contestat din cauză că l-a menținut pe Cătălin Țîră și l-a introdus să joace

Conform RadioDinamo, atacantul de 29 de ani nu va face deplasarea joi la Oradea, alături de lotul „câinilor", iar sursele GSP confirmă faptul că fotbalistul nu mai intră în planurile roș-albilor.

 Nu este o mare surpriză, având în vedere că jucătorul care are o medie de 22 de minute pe joc în acest sezon nu a mai intrat deloc în planul tactic al echipei în ultimele două runde.

Ultima dată, Țîră a intrat pe final de meci la etapa cu CFR Cluj (1-1), a jucat șapte minute, și-atunci a fost apostrofat de unii spectatori. 

În mediul online, Cătălin a fost contestat vehement de suporteri, care, printre altele, i-au reproșat și lui Ovidiu Burcă faptul că l-a favorizat în detrimentul lui Alex Pop, plecat între timp la Chiajna, și că l-a menținut în lotul pentru Liga 1.

8meciuri a adunat Țîră în actuala ediție, cel mai mult a jucat 67 de minute într-un meci, cu U Cluj (1-1)

Un gol în 15 meciuri pentru Cătălin Țîră în ediția de Liga 2

Cătălin Țîră a fost și în lotul formației în sezonul petrecut în eșalonul secund. Chiar dacă nu a jucat un rol principal în stagiunea precedentă. A marcat un singur gol, în 15 meciuri, când a intrat în minutul 89 al partidei cu Oțelul (3-0) din play-off!

Cel mai apostrofat dinamovist e out! Jucătorul nu mai intră în planurile lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul a fost contestat din cauza lui

Atacantul nu a jucat, apoi, în ultimele cinci runde din play-off, de patru ori doar spectator, o dată rezervă neutilizată, dar a revenit în dubla de la baraj cu FC Argeș.

A intrat de fiecare dată pe final de partidă, 17 minute la 6-1 pe Arena Națională, apoi 5 minute la Mioveni la 2-4 cu trupa lui Bogdan Vintilă. Iar Ovidiu Burcă a decis să-l păstreze în lot, în ciuda opoziției dure pe care a primit-o din partea fanilor.

2goluri și un assist a adunat Țîră pentru Dinamo în 31 de meciuri

VIDEO Totul despre Bihor Oradea - Dinamo

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Alex Chipciu și-a citit foștii coechipieri de la CFR: „Te adorm cumva!” » Ce pronostichează pentru derby-ul Clujului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
creeperno534
creeperno534  •  02 Noiembrie 2023, 22:37

Multumim Tira!

tarnaveanu
tarnaveanu  •  02 Noiembrie 2023, 18:12

Bravo măi Apostol, exact Țîră era marea problemă a lui Dinamo. Noaptea minții.

steaua.libera
steaua.libera  •  02 Noiembrie 2023, 17:58

Abdallah e de 2 ori mai slab ca Țîră. Dacă Țîră era slab, nu dădea atâtea goluri pe la Voluntari

Vezi toate comentariile (10)
Comentează