FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE „Sincer, mi-am cam luat gândul” » Acuze incredibile: câștigătorul tombolei DDB spune că nu și-a primit nici acum mașina promisă + prima reacție a fanilor

Acuze incredibile îndreptate înspre proiectul „Doar Dinamo București”.
Acuze incredibile îndreptate înspre proiectul „Doar Dinamo București”.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 17:30 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 22:35

Acuze incredibile îndreptate înspre proiectul „Doar Dinamo București”. Un fan al roș-albilor spune că așteaptă și acum să primească mașina promisă de liderii DDB, după ce a câștigat tombola organizată în urmă cu nouă luni.

Autoturismul n-ar fi intrat nici până acum în posesia suporterului dinamovist din localitatea sibiană Tălmaciu, iar fanul respectiv e sceptic că o va mai primi. 

Sincer, mi-am cam luat gândul. Dinamo e Dinamo. «Doar Dinamo București» este altceva”, a declarat, resemnat, suporterul respectiv, câștigător al tombolei de la începutul anului, conform Turnul Sfatului, citat de G4 Media

„Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”
DINAMO
„Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”

Eu pot doar să mă gândesc la faptul că nu au bani sau la ceva de genul acesta, dar nu am nicio certitudine dacă nimeni nu mai zice nimic din partea lor. Am vorbit prin luna iulie cu un lider de la Doar Dinamo București și m-a rugat să aștept. 

Apoi i-am mai contactat prin octombrie și m-au rugat să stau să treacă luna noiembrie. Sincer, mi-am cam luat gândul, sunt doar promisiuni din partea lor. Știu că ar mai fi o persoană care a câștigat o mașină înaintea mea și nici el nu a primit-o

- Câștigătorul premiului, conform Turnul Sfatului

UPDATE 22:00 Reacția DDB: „Am fost obligați să îndreptăm TOATE încasările de până acum către conturile lui Dinamo!”

Daniel Șendre, purtătorul de cuvânt al proiectului DDB, a oferit un punct de vedere cu privire la situația iscată:

„Presați de cheltuieli curente și datorii ale clubului, ProgramDDB a fost obligat să îndrepte TOATE încasările de până acum către conturile lui Dinamo! 

Licență, salvarea bazei de la Săftica, salarii pentru ca jucătorii să își retragă memoriile depuse la comisii, deplasări sau deblocarea transferurilor, toate acestea au reprezentat mereu cheltuieli stringente, imposibil de evitat, dacă ne doream să păstram clubul în viață. Și l-am păstrat!”, a declarat acesta, conform Fanatik

Câștigătorii celor două autoturisme au înțeles și le mulțumim acum, încă o dată, pentru răbdare! DDB a păstrat legătura cu ei și acesta a fost mesajul pe care ni l-au transmis în toate dialogurile purtate.

Din fericire, așteptarea va lua sfârșit! Situația administrativă a FC DINAMO, societate ajunsă prin insolvență sub protecția legilor statului, precum și ieșirea din procedura de monitorizare fiscală, aspect certificat de FRF chiar ieri, 7 decembrie, vor permite acum DDB să își onoreze câștigătorii celor două mari premii.

Comanda către dealer se va realiza în perioada imediat următoare, astfel încât cele două autoturisme să ajungă în posesia câștigătorilor cât mai curând posibil, timpul de livrare fiind “dictat” de producător.

- Daniel Șendre, purtător de cuvânt DDB

Fanii lui Dinamo, ademeniți de DDB cu o tombolă

În luna februarie, DDB a încercat să găsească o modalitate inedită pentru a-i atrage pe suporteri să cumpere cât mai multe bilete virtuale. Suporterii au fost ademeniți cu o tombolă în urma căreia puteau câștiga un autoturism Suzuki Swift

Condiția era ca toate tichetele online puse în vânzare să fie cumpărate, lucru care s-a și întâmplat.

„Premiul cel mare va fi înmânat câștigătorului de către jucătorul său preferat de la Dinamo. Spui cine vrei să îți aducă autoturismul acasă și în ziua respectivă îți poate bate la ușă Paul Anton. 

„Sincer, mi-am cam luat gândul” » Acuze incredibile: câștigătorul tombolei DDB spune că nu și-a primit nici acum mașina promisă + prima reacție a fanilor

Tragerile la sorți pentru toate premiile puse în joc, inclusiv pentru Suzuki Swift, vor fi efectuate de către partenerii noștri de la bilete.ro. Pe lângă sentimentul datoriei împlinite ca suporter, atunci când punem umărul la salvarea lui Dinamo, posibilitatea de a câștiga ceva nu poate fi decât bine-venită”, se lăudau fanii dinamoviști la acel moment.

VIDEO Adrian Mutu: „Îmi doresc să se liniștească apele la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo a depășit obstacolul birocratic din calea noului stadion: „Directorul CNI a confirmat în această seară”

VIDEO EXCLUSIV Mutu, în direct la GSP Live: „Nu o poți ține pe Dinamo la mijlocul clasamentului. Ori e la nivelul cel mai înalt, ori nu e deloc!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
1doru
1doru  •  10 Decembrie 2021, 17:00

Dupa parerea mea ce se intampla la Dinamo e jenant. Mai bine incep de jos de cat sa iti treci numele prin asa ceva si sa te faci de ras.

dragdim
dragdim  •  09 Decembrie 2021, 05:38

Doar promisiuni neonorate! In curând vor rămâne exact 300 in programul asta. O noua teapa românească. Dacă azi nu suntem 30000 in chestia asta pe care ei o numesc asociație de socios, asta se datorează doar celor 3 proprietari ai PCH-ului si implicit DDB-ului. Cluburi de fotbal finanțate de suporteri? Imposibil in România.

roaitavasile
roaitavasile  •  09 Decembrie 2021, 04:35

tararache, bucurica și anghel știu de ce...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează