FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezvăluiri din vestiarul lui Dinamo » Conducerea, din nou datoare la jucători: „După grevă a intrat un salariu, dar pe 15 se fac iar două luni”

Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com
Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 14:15 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 14:33

Cătălin Țîră, atacantul de 28 de ani al lui Dinamo, a vorbit despre situația de la club și despre lupta pentru calificarea în play-off.

Vârful lui Ovidiu Burcă dezvăluie că în continuare există datorii către jucători, iar pe 15 februarie se vor face 2 luni de restanțe salariale.

Cum s-a terminat amicalul lui Dinamo cu echipa secundă a Farului + primul „11” folosit de Burcă și ce l-a deranjat pe tehnician: „Sunt supărat”
AMICAL
Cum s-a terminat amicalul lui Dinamo cu echipa secundă a Farului + primul „11” folosit de Burcă și ce l-a deranjat pe tehnician: „Sunt supărat”

Cătălin Țîră, detalii din vestiarul lui Dinamo

„Situația nu e tocmai roz, după cum știm cu toții. Dar noi ne facem treaba pe teren. Sperăm să fie bine în continuare și să câștigăm meciuri. 

Atmosfera e una bună. Suntem concentrați la ceea ce avem de făcut. Însă situația financiară nu e tocmai bună. Avem restanțe, dar sperăm să se rezolve cât de curând. Pe 15, acum, vom face două luni. Da, după episodul cu greva au intrat niște bani, s-a băgat un salariu. S-au mai liniștit apele, ca să zic așa. Sperăm să fie totul bine”, a spus Cătălin Țîră la emisiunea „Liga DigiSport”.

Avem trei meciuri importante. Nici noi nu știm dacă vom juca împotriva Unirii Constanța. Am înțeles că au probleme de lot. Vom avea un meci greu în deplasare cu CSC Șelimbăr și apoi acasă cu Poli Timișoara. Sperăm să facem o treabă bună. Obiectivul nostru e să intrăm în play-off. Nu va fi ușor, dar sperăm
- Cătălin Țîră

Ovidiu Burcă rămâne optimist: „Dacă vom câștiga cele 3 etape, avem șanse foarte mari la play-off”

După 0-0 în amicalul cu Farul 2, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre șansele la play-off.

„O perioadă cu bune și rele, cred că am acumulat, suntem mai buni ca echipă și ca grup. Întotdeauna îmi doresc să facem cantonament unde avem condiții, teren cu iarbă, climă bună, ne-am adaptat, sperăm că pe viitor să avem posibilitatea să facem asta.  

Mai sunt trei etape, speranțele sunt mult mai mari față de cum am început, suntem la doi pași de play-off. Dacă vom câștiga aceste 3 etape, vom avea șanse foarte mari”, a spus Burcă, potrivit Radio Dinamo

VIDEO Marius Niculae: „Este nevoie de un investitor pentru ca Dinamo să ajungă acolo unde îi e locul”

Citește și:

Jucător de la FC Botoșani, gest golănesc în meciul cu UTA Arad: și-a scuipat un adversar în față! Arbitrul n-a sancționat infracțiunea comisă în apropierea lui

Basarab Panduru a criticat un jucător important de la CFR Cluj: „Cred că despre lucrurile astea trebuie să vorbească”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
istet10
istet10  •  13 Februarie 2023, 19:06
Postat de istet10 pe 13 Februarie 2023, 13:41

DDB da dovada de nesimire inca o data. Someaza public ca Serdean si Badea sa contribuie la plata salariilor restante. Adica sa plateasca datorii facute de Iacob si Zavaleanu. In nesimtirea lor nu precizeaza de ce nu respecta planul lui Zavalaeanu, aprobat de judecator, si care ar asigura veniturile necesare. ***

Moderarea este selectiva. Am folosit cuvinte des utilizate de altii.

LeoSima
LeoSima  •  13 Februarie 2023, 17:01
Postat de garybusy pe 12 Februarie 2023, 14:55

eu nu inteleg nimic. ce mafie pro99tejaza *** asta de echipa din vitan barzesti? nu are nicio logica. deci sibiul pentru o datorie iluzorie care oricum a platit-o pana la final a fost depunctata cu 9 puncte si vitan barzesti care fiind in insolventa nu isi plateste jucatorii,furnizorii si servicile nu este depunctata cu niciun punct,mai mult,nu este nici macar exclusa din liga a 2-a. nu are logica bah. si cum de nu pleaca jucatorii de la vitan barzesti? de ce nu declara o data falimentul ca nu mai am rabdare.

Pentru ca dinamo a fost si ramane echipa securitatii si va fi mereu protejata sistemului.

eddymaster
eddymaster  •  13 Februarie 2023, 13:59
Postat de creeperno807 pe 12 Februarie 2023, 22:34

Voi jucati fotbal si dupa...

joaca fotbal,prima etapa la sfarsitul lui februarie,si dupa falimentul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează