FOTBAL  »  LIGA 2  »  AMICAL

VIDEO+FOTO Cum s-a terminat amicalul lui Dinamo cu echipa secundă a Farului + primul „11” folosit de Burcă și ce l-a deranjat pe tehnician: „Sunt supărat”

Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com +9   FOTO
Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 17:09 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 19:15

Dinamo a continuat seria meciurilor amicale din această iarnă, remizând, sâmbătă după-amiază, în fața echipei secunde a Farului Constanța, scor 0-0, într-un duel disputat la Buftea.

După eșecul suferit vineri în fața Unirii Slobozia, 0-2, partidă în care Burcă a folosit numeroase rezerve, Dinamo a disputat un nou test de verificare, în compania „satelitului” liderului Ligii 1. 

De data aceasta, „câinii” au aliniat o echipă în care s-au regăsit mai mulți titulari de drept, precum Moura, Patriche, Giafer, Neluț Roșu, Ghezali sau Ahmed Bani.

De partea cealaltă, în tabăra dobrogenilor au apărut și câteva nume folosite de-a lungul timpului de Hagi la prima echipă, cum ar fi Bîrzu, Mălăele, Luca Banu sau Grosu. 

După 90 de minute cu numeroase ocazii de poartă, Dinamo și Farul II au încheiat la egalitate disputa de la Buftea, 0-0.

Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com
Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com
Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com
Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com
Dinamo - Farul Constanța II, amical la Buftea / Sursă foto: farulconstanta.com
+5 FOTO

Sursă foto: farulconstanta.com

Dinamo: Oncescu - De Moura, Patriche, Giafer, Șerban - I. Roșu, N. Roșu, A. Irimia - Borcea, Ghezali, Bani
Rezerve: Stoian, Bena, Demici, Iglesias, D. Irimia, Stanciu, Ionescu, Cune, Bobea, Fărăgău, Amzăr, Larrucea, Pop, Delciu, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Farul Constanța II: Mușat - Grosu, Bîrzu, Gustavo, Mitulețu - Banu, Martinovic, Tănasă - Dumitrache, Cojocaru, Stoian
Au mai jucat: Răfăilă - Cercel, Duțu, Aioanei, Mălăele, Calu, Stancu, Iorga, Vîlea, Malama, Pelivan, Băsceanu
Antrenori: Sorin Rădoi și Marius Axinciuc

Episodul pe care Ionuț Lupescu nu-l poate uita: „Amatorism total! Era ca la târg în cantonamentul României”
AMINTIRI
Episodul pe care Ionuț Lupescu nu-l poate uita: „Amatorism total! Era ca la târg în cantonamentul României”

Concluziile lui Ovidiu Burcă: „Sunt supărat că n-am jucat deloc pe iarbă naturală”

La finalul meciului, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a creionat principalele concluzii după amicalul cu „satelitul” Farului, recunoscând că e îngrijorat că echipa sa n-a disputat niciun test de verificare pe gazon natural, ci doar pe sintetic.

,A fost un meci cu intensitate foarte bună, am întâlnit o echipă cu jucători foarte talentați, nici nu cred că trebuia să mai spun lucrul acesta. Știți foarte bine că Gică Hagi adună tot ce este mai bun din țară. 

A fost un meci cu ritm de cel puțin nivelul ligii secunde, a fost foarte eficient din acest punct de vedere. Sunt jucători foarte interesanți la Farul, fac față cu brio cel puțin la nivelul ligii secunde unii dintre ei, alții chiar la nivelul primei ligi.

La Dinamo s-au pierdut din masa de jucători care au fost crescuți aici, în ultimii ani, la nivel de CCJ a fost printre primele centre, exceptând ultimii doi ani. Mai sunt aici câțiva, mai e nevoie de timp, ați văzut unii dintre ei, gemenii Irimia, Vlăduț Stanciu, chiar și Denis (n.r. Oncescu), care e consacrat la prima echipă la 18 ani. 

Eu zic că începem să arătăm așa cum ne dorim noi. Sunt supărat ca nu am intrat deloc pe iarbă naturală, doar pe sintetic am jucat si antrenat, avem minore problemele musculare, sper să le rezolvăm”

Ovidiu Burcă rămâne optimist: „Dacă vom câștiga cele 3 etape, avem șanse foarte mari la play-off”

„O perioadă cu bune și rele, cred că am acumulat, suntem mai buni ca echipă și ca grup. Întotdeauna îmi doresc să facem cantonament unde avem condiții, teren cu iarbă, climă bună, ne-am adaptat, sperăm că pe viitor să avem posibilitatea să facem asta. 

Mai sunt trei etape, speranțele sunt mult mai mari față de cum am început, suntem la doi pași de play-off. Dacă vom câștiga aceste 3 etape, vom avea șanse foarte mari”, a spus Burcă, potrivit Radio Dinamo

Trebuie să rămânem concentrați, să rămânem în formă maximă, sunt trei finale și sperăm să intrăm în play-off. Nu ne gândim la aspectul financiar, este o situație specială, dacă ne-am gândi la stimulente financiare, am fi dezamăgiți, ne gândim la joc și la ce putem face noi. 

Mai avem un ultim meci, cu Brașovul, încercăm să găsim un teren de iarbă, am jucat cu ei în ultima etapă, și-au îmbunătățit echipa, va ieși un meci bun și va fi un test bun înainte de prima etapă.

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

După reluarea sezonului, Dinamo va mai juca 3 meciuri în sezonul regulat: Unirea Constanța (a), Șelimbăr (d) și Poli Timișoara (a). „Câinii” sunt pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte în 16 etape. Locul 6, ultimul care duce în play-off e ocupat de Gloria Buzău (26 de puncte).

VIDEO Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, detalii de ultim moment despre situația „câinilor”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Vlad Iacob: „Suporterii nu-și vor cere banii înapoi de la potențialii investitori” + Ce spune despre venirea lui Lupescu la Dinamo

Dinamo, la prima înfrângere în amicale » „Câinii”, surclasați de o rivală la promovare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
creeperno807
creeperno807  •  11 Februarie 2023, 22:30

Se strang rapid

istet10
istet10  •  11 Februarie 2023, 20:09

Sunt puternici. Fanii fac rost de bani pt a obtine licenta. Totul este parfum.

kordell
kordell  •  11 Februarie 2023, 18:47
Postat de rocky3 pe 11 Februarie 2023, 18:21

Și dacă promovează...ce ? De ce ar trage la promovare cu un lot de 3 lei?

Corect.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează