FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, ce-ai ales?! „Împrumutatul” din Liga 1 are mai multe goluri decât atacanții „câinilor”!

Cu golul din partida cu FC Voluntari, Daniel Popa (25 de ani), atacantul Chindiei, a ajuns la 3 reușite în actuala stagiune de Liga 1, depășindu-i astfel pe cei care ar fi trebuit să-l facă uitat la Dinamo.
Cu golul din partida cu FC Voluntari, Daniel Popa (25 de ani), atacantul Chindiei, a ajuns la 3 reușite în actuala stagiune de Liga 1, depășindu-i astfel pe cei care ar fi trebuit să-l facă uitat la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 21:24 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 21:48

Cu golul din partida cu FC Voluntari, Daniel Popa (25 de ani), atacantul Chindiei, a ajuns la 3 reușite în actuala stagiune de Liga 1 în tricoul târgoviștenilor, depășindu-i astfel pe cei care ar fi trebuit să-l facă uitat la Dinamo.

Toate detaliile despre Voluntari - Chindia 0-2, AICI

După venirea lui Cosmin Contra la Dinamo, în luna august, Popa a fost trecut imediat pe „linie moartă” de „câini”. Practic, Contra i-a acordat o singură șansă, chiar într-un meci contra Chindiei, pierdut de alb-roșii, 0-1. 

Apoi, a început campania masivă de transferuri. Printre jucătorii noi veniți în „Groapă” s-au regăsit și două vârfuri, Magaye Gueye și Adam Nemec. Aceștia au marcat fiecare câte două goluri, adică mai puțin decât a reușit „împrumutatul” Daniel Popa la Chindia.

Daniel Popa, peste Adam Nemec și Gueye

Popa a mai evoluat pentru Chindia între 2014 și 2016. În vara lui 2016, dinamoviștii îl transferau în schimbul a 30.000 euro. În acest sezon, a bifat 3 goluri în 11 confruntări pentru dâmbovițeni în Liga 1.

Dinamo, ce-ai ales?! „Împrumutatul” din Liga 1 are mai multe goluri decât atacanții „câinilor”!

250.000 de euroeste cota de piață a lui Popa, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Voluntari - Chindia, întrerupt în prima repriză! Un copil de mingi a avut nevoie de intervenția ambulanței

Oltenii sunt siguri înainte de derby-ul etapei: „Avem jucători mai buni ca Dennis Man”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
je__
je__  •  17 Decembrie 2020, 09:54

Ma bucur enorm ca am reusit sa ajutam Chindia. Sper sa ramana acolo definitiv...! :)) Cat de necopt la minte trebuie sa fii ca sa scrii asemenea articol?

22cea
22cea  •  17 Decembrie 2020, 06:56

De fapt are doua ca unu e din penalty , ma lasi cu *** asta !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  17 Decembrie 2020, 00:12

El o baga in ate da la Pacanele eu sincer cred că e bun da la Turnicheti sau să bea o cafea un ceai adica departe de fenomen !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează