FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-1

DINAMO. Ce se întâmplă cu Mattia Montini? „Bombardierul” din sezonul trecut e sub Daniel Popa: de nerecunoscut în acest sezon!

Articol de - Publicat luni, 07 octombrie 2019 09:13

Mattia Montini, atacantul italian al lui Dinamo, a marcat doar trei goluri în acest sezon de Liga 1, având o rată de un gol înscris la patru meciuri.

Mattia Montini, 27 de ani, era văzut de dinamoviști ca următorul mare produs bun de export imediat după ce acesta a fost adus de Mircea Rednic în „Ștefan cel Mare”. 

Atacantul italian a marcat pe bandă rulantă sub comanda „Puriului”, dar în acest sezon cifrele sale arată foarte rău!  

Vârful a reușit doar trei goluri, deși a evoluat în 12 meciuri. Mattia a înscris cu Clinceni, în victoria, 4-2, cu Chindia, la o înfrângere, 2-3, și cu Voluntari în victoria la limită a dinamoviștilor, 2-1. 

Culmea, mai eficient în acest sezon este Daniel Popa, 24 de ani, atacantul-rezervă al lui Montini. „Popică” este doar variantă de back-up, dar a reușit să dea cu un gol mai mult decât Mattia. 

Daniel are cu două meciuri mai puțin jucate decât italianul și mai mereu a intrat pe parcursul partidelor, nu a beneficiat de statutul de titular, așa cum s-a întâmplat în cazul italianului.

13 goluriîn 23 de meciuri a marcat Montini în Liga 1, sezonul trecut

1 milion €valorează Montini în acest moment, conform transfermarkt.de

Vezi și: 

Răsturnare de situație la Dinamo? Florin Prunea: „Pe Negoiță îl preocupă soarta echipei, nu vânzarea ei!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
chris_bu67
chris_bu67  •  07 Octombrie 2019, 19:33

trage la poartă fratello

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Octombrie 2019, 17:19

Montini a mai dat un gol perfect valabil in meciul cu Botosani, dar a semnalizat eronat tusierul. 4 goluri in 12 meciuri nu e chiar asa rau. E adevarat ca e in scadere fata de sezonul trecut, dar nici multe variante de rezerva nu avem.

sabaton
sabaton  •  07 Octombrie 2019, 10:24
Postat de Danezul Gramada pe 07 Octombrie 2019, 10:15

O *** italiana Ciontini. Marca RedMic. Ce a ramas de la RedMic?Mimivicius marele fundas care cade singur in *** e rezerva si Ciontini asta a dat 3 goluri cu descultii si atat. Nu alearga,nu stie sa se demarce,nimic. Inca o teapa marca RedMic cu fiica-sa.

Adica cum esti grămadă ?? Este o expresie ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close