FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

DINAMO - CFR CLUJ 0-0 // FOTO + VIDEO Antireclamă fotbalului! Şi arbitrajului » Dinamo și CFR Cluj, egal plictisitor în derby-ul etapei

Articol de - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 19:00

Dinamo și CFR Cluj s-au anihiliat reciproc și au terminat la egalitate, 0-0, în derby-ul etapei a 16-a din Liga 1. Cele două au făcut 90 de minute extrem de modeste, care au plictisit spectatorii şi telespectatorii, iar singurul sub nivelul jocului a fost Ovidiu Haţegan, care n-a văzut trei penalty-uri clare.

Dinamo - CFR Cluj 0-0

Dinamo - CFR nu era în niciun caz un pom lăudat, la care să te duci cu sacul. Te aştepţi totuşi să se joace un fotbal cât de cât de valoare între o echipă care e campioană şi care a demonstrat că e competitivă inclusiv la nivel european şi una care trebuie să nu-şi fi pierdut chiar definitiv identitatea unui club de mare tradiţie în România.

Din păcate, nu doar că nu se joacă fotbal nici măcar la nivel minimal, dar chiar nu se joacă nimic! Meciul n-are ritm, n-are faze, n-are cursivitate, n-are nimic. E zero barat. Dacă nu eşti suporter înfocat al uneia dintre cele două echipe, chiar n-ai niciun motiv să te chinuieşti în faţa televizorului.

E aproape de neînţeles cum CFR suportă această transformare hidoasă, de la o echipă bătăioasă, plină de agresivitate şi rezultate bune în Europa la una fadă împotriva unui adversar modest precum Dinamo. De fapt, există o explicaţie. Pentru Petrescu e complicat atunci când trebuie să dezvolte un fotbal ofensiv, când el e cel care trebuie să atace, îi e mai simplu să joace rolul outsiderului şi să practice doar contraatac sau "lungă şi a doua". 

Dusan Uhrin n-a picat în această capcană şi şi-a pus jucătorii să se apere şi să aştepte momente de vulnerabilitate ale campioanei. Iar singura astfel de fază s-a petrecut abia în minutul 42. Moldoveanu a avut golul pe frunte, dar Arlauskis a continuat paradele excepţionale din meciul cu Rennes.

Vezi și: GALERIE FOTO Probleme de arbitraj la derby! Două penalty-uri clare refuzate de Hațegan

Lentoarea din jocul celor două echipe a continuat şi după pauză. CFR a avut şi ea o ocazie identică cu cea a gazdelor, dar Rondon, singur din 2-3 metri, nu l-a putut învinge pe Piscitelli (50). 
CFR a fost mai insistentă, însă a jucat după chipul şi asemănarea antrenorului său, care aseară, pe bancă, părea mai degrabă plictisit decât preocupat de acest meci.

Şi cum un meci prost nu poate avea parte de un arbitraj bun, aşa s-a întâmplat şi aseară. Haţegan s-a lăsat şi el adormit de plictiseala de pe teren şi, având de judecat 3 faze de penalty, le-a greşit grav pe toate, refuzând un 11 metri lui Dinamo și două CFR-ului. 

Una peste alta, un meci de care nimeni nu-şi va aduce aminte şi care poate sta oricând ca model cum să alungi oamenii de la fotbal şi să-i faci să-şi piardă încrederea în arbitri

1-0a fost raportul şuturilor pe poartă în prima repriză

ECHIPELE DE START

Dinamo: Piscitelli - D. Ciobotariu, Puljici, M. Popescu, Corbu (Moura 46') - I. Filip, Mrzljak - Sorescu, Nistor, Moldoveanu (D. Popa 74')- Perovic (Montini 62')
REZERVE: C. Straton, Klimavicius, R. Grigore, Răuță, 
ANTRENOR: Dusan Uhrin 

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora - Hoban - V. Costache, Itu (Luis Aurelio 46'), Ad. Păun, Pereira (Bordeianu 46') - Rondon 
REZERVE: Fernandez, Peteleu, Pașcanu, Golofca, Omrani  
ANTRENOR: Dan Petrescu 

Stadion: „Dinamo”
Arbitru: Haţegan Ovidiu // A1: Radu Ghinguleac, A2: Sebastian Gheorghe

VEZI ȘI:

CHINDIA - CRAIOVA 1-1 // Viorel Moldovan, impresionat de jucătorii săi: „Au fost senzaționali!” + „La pauză le-am dat exemplul celor de la Rennes”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (235)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Noiembrie 2019, 07:39
Postat de jack_the_stripper pe 11 Noiembrie 2019, 07:38

Echipă moartă? Ia de colea ceva despre distinsul patron a echipei ce-ți provoacă atâta suferință... https://www.national.ro/dezvaluiri/negoita-de-la-dinamo-la-puscarie-673477.html/

Na, c-am mâncat un „l” de foame... Desigur, e vorba de „distinsul patron AL echipei...”

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Noiembrie 2019, 07:38
Postat de samertx pe 10 Noiembrie 2019, 22:59

Eu nu înțeleg cum o echipă moartă, de la periferia județului Ilfov, poate avea atâta voință în ea. E pe felul și asemănarea patronului, altfel nu își asuma identitatea alteia. Versuri, bre, Dezbrăcatule. :))

Echipă moartă? Ia de colea ceva despre distinsul patron a echipei ce-ți provoacă atâta suferință... https://www.national.ro/dezvaluiri/negoita-de-la-dinamo-la-puscarie-673477.html/

431516447010175
Nuta Radu  •  11 Noiembrie 2019, 07:12

Domnilor dela FRF siLPF ar trbui sa plecati toti sa va dati demisia ,deoarece va faceti ca nu vedeti jaful di arbitraj care a scapa de subcontrol total .Acest lucru se datoreste fapătului ca nu vreti sa introduceti varul sau este alte interese,oricum sunteti JENANTI,nu meritati sa fiti pe acele locuri.Presedintele de federatie vrea sa oblige echipele sa-si faca echipe de fete inloc sa inpuna obligatia sa-si faca echipa de tineret care ar fi fff utile ptru fotbalul nostru.

Vezi toate comentariile (235)
Comentează