FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-0

DINAMO - CFR CLUJ 0-0 // Tensiune în vestiarul lui Dinamo, după negocierile dintre Negoiță și Cataramă: „Aș răspunde, dar nu vreau să vorbesc!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 22:01

După Dinamo - CFR Cluj 0-0, mijlocașul Deian Sorescu a fost întrebat despre situația financiară de la club și despre negocierile purtate de Ionuț Negoiță cu Viorel Cataramă pentru vânzarea clubului și a lăsat să se înțeleagă că jucătorii sunt afectați.

„Sincer, aş răspunde, dar nu vreau să vorbesc! Mai bine îi întrebaţi pe cei din conducere. Noi ne antrenăm, respectăm ce ne spune Mister, deci nu au fost probleme. 

Eu sunt tânăr. Mă motivează să ajung într-un campionat puternic şi să joc cât mai bine. Pentru asta fac fotbal, să ajung cât mai sus şi să-mi ating obiectivele personale”, a declarat Deian Sorescu la TV Digi Sport.

„Am început bine meciul cu CFR, dar pe final am lăsat-o puţin mai moale. La final vom trage linie şi vom analiza tot ce s-a întâmplat şi vom vedea dacă vom fi pe loc de play-off. La cum muncim la antrenamente şi în teren, cred că merităm. Am scos rezultate pozitive cu echipele bune” 
Deian Sorescu

VEZI ȘI: 

„Câinii” au jucat la egal! Dusan Uhrin: „Ne-am temut de rezultat în repriza secundă”

FOTO + VIDEO Antireclamă fotbalului! Şi arbitrajului » Dinamo și CFR Cluj, egal plictisitor în derby-ul etapei 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
doomsday2000
doomsday2000  •  11 Noiembrie 2019, 10:26
Postat de valyomanyd pe 11 Noiembrie 2019, 07:41

Prostovane, a spus Sorescu ca e tensiune in vestiar ?

Un prostălău sadea ca tine tot n-ar pricepe

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Noiembrie 2019, 07:41
Postat de doomsday2000 pe 10 Noiembrie 2019, 22:54

Prostălăule, cine vrei să semneze declarația de după meci, Sorescu și reporterul Digi ?

Prostovane, a spus Sorescu ca e tensiune in vestiar ?

cornelconasu
cornelconasu  •  10 Noiembrie 2019, 23:05

Ce ...tensiune mă sunteți bolnavi ?! E tensiune în capul vostru ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează