FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-3

DINAMO - CFR CLUJ 0-3 // NOTE GSP I-au îngropat din nou! 3 dinamoviști au fost penibili în dezastrul cu CFR

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 08:56

Dinamo a bifat luni seara o nouă rușine în campionat, fiind învinsă fără drept de apel pe teren propriu de campioana en-titre CFR Cluj, 0-3. 

Apărarea a fost - pentru a câta oară în acest sezon - punctul vulnerabil al "câinilor". Penedo a gafat inexplicabil la primul gol și a primit nota 3 din partea Gazetei. 

Alți doi jucători care au dezamăgit crunt aseară au fost Mihai Popescu și Giorgos Katsikas. Cei doi fundași centrali ai lui Dinamo au greșit flagrant la golurile clujenilor și u primit nota 4 din partea Gazetei

De altfel, Katsikas și Penedo au fost doi dintre jucătorii asupra cărora s-au îndreptat acuzele antrenorului Mircea Rednic după meci. 

"Puriul", antrenorul adus să o salveze pe Dinamo, întârzie să confirme încrederea suporterilor și bifează al doilea eșec consecutiv în care Dinamo pierde la trei goluri diferență. Antrenorul a primit nota 4 din partea Gazetei după meciul de aseară. 

Devastatori

Întreaga echipă a clujenilor a sclipit, încă o dovadă că CFR e din nou favorita principală la câștigarea titlului. Cei mai buni jucători ai lui Conceicao au fost Țucudean și Alexandru Păun, ambii primind nota 8. 

Arlauskis, Vinicius, Mureșan, Camora, Culio și Djokovic au impresionat la rândul lor, toți primind nota 7. 

Vezi și: Rednic anunță REVOLUȚIA la Dinamo! A luat la țintă doi jucători: "Nu merge la infinit așa! Aduc alții!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (42)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Decembrie 2018, 19:23

Daca nu gresete nimeni ,nici nu castiga ..nimeni.Este? E urat sa-ti barfesti proprii jucatori pe fata. Ii descurajezi si mai mult.

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Decembrie 2018, 19:21

Hotarati-va. Ori Dinamo agresit ,ori CFR a jucat bine.

mosvasile
mosvasile  •  05 Decembrie 2018, 14:53

Rednic nu are nici o scuza valabila!Cand a preluat echipa-nici nu se terminase turul-era la trei pucte de play off!Si-a dat in petic ca o actrita de mana a doua cu tot felul de declaratii la adresa propriilor fotbalisti-ca sa justifice aducerea de rebuturi fara contract-iar acum,cu 3 etape inainte de pauza de iarna e la...8 puncte de play off!Spre comparatie,Cosmin Contra a preluat pe Dinamo in primavara-cand mai erau doar 5 etape din sezonul regulat!In primul meci a facut doar egal acasa cu Craiova-si ca sa intre in play off trebuia sa castige toate celelalte 4 meciuri ramase!Iar primul meci il avea cu CFR Cluj!Si le-a castigat!Pe toate!Fara sa aduca nici un jucator!Prima victorie-2-0 cu CFR i- a dedicat-o fostului antrenor!Dupa ce a realizat minunea-a jucat cu titlul pe masa pana in ultima etapa-a fost intrebat cum a facut?Nimic!Io doar i-am indemnat!Ai auzit monsieur Rednic?

Vezi toate comentariile (42)
Comentează