FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-3

Rednic anunță REVOLUȚIA la Dinamo! A luat la țintă doi jucători: "Nu merge la infinit așa! Aduc alții!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 22:28

Mircea Rednic a tras concluziile după dezastrul cu CFR Cluj, scor 0-3. Antrenorul anunță multe schimbări în iarnă și și-a arătat supărarea față de Katsikas și Penedo. 

"CFR este o echipă mare, o echipă cu jucători cu experiență. Arbitrajul nu mai contează acum. N-are rost să vorbim de arbitraj când luăm golurile pe care le luăm.

Nistor are dreptul să-și spună părerea (n.r crede că Dinamo va juca play-out DETALII). Mai sunt 3 meciuri acum, avem nevoie de încă 7 puncte. Aceste meciuri sunt decisive.

CFR n-a pierdut niciun meci anul acesta (n.r a pierdut cu Viitorul). E o echipă pragmatică. Știam unde am venit când am ales Dinamo. Mi-am dat seama de multe după prima săptămână.

Singura mea supărare e că jucătorii străini de la care se așteaptă multe fac greșeli meci de meci. Nu poți să iei gol de pe linia de corner și să faci un asemenea penalty (n.r Katsikas și Penedo).

Mi se pare corect să aduc jucători. Probabil sunt și jucători care vor să plece. Nu se poate ca să mergem la infinit în felul acesta", a zis Mircea Rednic la LookTV.

Citește și: 

VIDEO + FOTO "Serie B, Dinamo-n Serie B!" » CFR Cluj a dat de pământ cu Dinamo, scor 3-0. Golaveraj 1-7 în ultimele două meciuri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
150765579065741
Gigi Epure  •  05 Decembrie 2018, 11:23

mai REDNIC tu nu vezi ca aiuritii astiu nu stiu sa dea o pasa?singurul jucator care afacut fata a fost salomao,dar sa prostit si el,s-a molipsit iar sudurile pe poarta sunt in ....copaci.fa domnule antrenamente sa traga la paianjen nu toata ziua miuta

undergrant
undergrant  •  05 Decembrie 2018, 10:21

Are un tupeu iesit din comun Mircea Rednic! Sigur ca are la dispozitie un lot execrabil, dar nu este in stare sa recunoasca ca echipa joaca mult mai prost decat cu Bratu sau Niculescu pe banca?! Dinamo oricum are o pozitie norocoasa in clasament acum, valoarea ei reala si jocul fiind sub acelea etalate de Voluntari...

catalin.palcu
catalin.palcu  •  05 Decembrie 2018, 09:54
Postat de calinescu_ pe 05 Decembrie 2018, 08:44

E SIMPLU CESE INTAMPLA ACUM LA DINAMO : 1. NEGOITA E DE BUNA CREDINTA SI LE-A ASIGURAT AL TREILEA BUGET ...!!!! 2.MUTU SI CONTRA AU DINAMITAT ECHIPA...!!! 3.MIRIUTZA A REDRESAT-O PUTIN ....!!! 4.BRATU A MITRALIAT-O ....!!! 5.REDNIC PRODUCE IN INTERIOR ATACUL DE NOAPTE DE LA TARGOVISTE ....!!!! 5.MAI NOU SI ARBITRII NE MACELARESC...!!!

O analiza f corecta , cu exceptia pct 5 in opinia mea. Nu ai cum castiga un meci cand toti aparatorii tai fara exceptie fac gafe uriase meci dupa meci. Mai ai si portarul pe care inainte te bazai si acuma greseste si el. Te mai ciupesc si arbitrii, adversarii mai au si o doza de noroc , le intra orice sut pe poarta ( sa nu se inteleaga ca acum contest valoarea CFR-ului, nici Gand) si uite asa ai reteta dezastrului .

Vezi toate comentariile (21)
Comentează