FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR

CFR Cluj, probleme mari de efectiv înainte de meciul cu Dinamo! Trei jucători importanți s-au accidentat

CFR Cluj va avea mai multe absențe importante cu Dinamo
CFR Cluj va avea mai multe absențe importante cu Dinamo

Articol de , , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 08:37 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 09:41

CFR Cluj a mai pierdut câțiva oameni: Mario Rondon, Denis Ciobotariu și Iasmin Latovlevici au probleme musculare și nu vor face parte din lotul pentru meciul cu Dinamo. Erau deja absenți Mike Cestor, cu ruptură de tendon, și Ben Youssef, cu coronavirus.

Campioana tocmai izbutise să mai recupereze dintre absenții numeroși pe care îi înregistrase la un moment dat, acum e lovită din nou de aceleași probleme. Înaintea partidei cu Dinamo, din seara aceasta, s-au mai accidentat trei jucători: Rondon, Ciobotariu și Latovlevici. Toți trei au probleme musculare și nu fac parte din lotul pentru duelul cu „câinii”.

Când să joace și Latovlevici, s-a accidentat

Primii doi, Rondon și Ciobotariu, sunt foarte importanți. Venezueleanul e atacantul titular, Denis e o soluție pentru regula U21 și a fost integralist în victoria de la Iași, la debutul lui Edward Iordănescu pe banca vișiniilor.

Latovlevici ar fi fost și el util acum, când CFR joacă des și nu se poate baza încontinuu pe căpitanul-veteran Camora. Achiziționarea fundașului stânga fost la FCSB a urmărit tocmai scopul acesta, ca el să constituie o soluție de rezervă pentru momentele în care Camora va avea nevoie să fie odihnit. Accidentarea îl împiedică să-și joace rolul pentru care a fost legitimat.

Ben Youssef tot mai stă

Edi va trebui să jongleze cu lotul în condițiile acestea și în contextul în care echipa este, oricum, obosită după meciuri multe și dese, un program dus cu un lot îmbătrânit, uzat. Antrenorului îi mai lipsesc doi fundași centrali, Cestor și nou-venitul Ben Youssef.

Francezul e într-un program de recuperare la Clairefontaine după o ruptură de tendon, tunisianul e indisponibil fiindcă a fost infectat cu coronavirus. Fostul stoper de la Astra nici măcar nu a apucat să debuteze la CFR. A venit nepregătit, după o perioadă de pauză, și apoi a luat Covid. 

Dată fiind criza creată, este posibil ca în lotul pentru jocul cu Dinamo să prindă un loc un alt fotbalist nou, Ivica Zunic.

Fundaș central, bosniacul în vârstă de 32 de ani a prins numai 3 minute în CFR - UTA, singurele din ultimele 9 luni! Ultima dată a fost titular în martie, în campionatul din Azerbaidjan, pentru Qabala, într-o victorie cu Sumqayit, 5-0, joc în care a și marcat un gol. Înainte să ajungă în România a fost un călător, a schimbat multe cluburi mici din Austria, Polonia, Ucraina, Kazahstan sau Azerbaidjan.

46 de meciuriși două goluri are Ben Youssef în naționala Tunisiei. Apărătorul în vârstă de 31 de ani a evoluat la Astra între 2012 și 2015, timp în care a fost unul dintre cei mai buni stoperi din campionat. A trecut apoi la Caen, în Ligue 1, pe urmă la Kasimpasa și la Denizli, ambele din Turcia

12 partideși două goluri a bifat Rondon în Liga 1. Venezueleanul în vârstă de 34 de ani a fost om de bază și în campania europeană a CFR-ului. Soluția pentru înlocuirea lui o constituie Debeljuh, vârful croat achiziționat în vară de la Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB, avertizată după primul transfer făcut de Becali: „E conflictual! L-am schimbat și a început să urle și să vină agresiv spre mine”

FCSB a dat lovitura pentru 2.500 de lei! Cum a pus mâna Becali pe noua sa vedetă: „A spus OK în secunda doi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
dora
dora  •  17 Decembrie 2020, 14:35
Postat de Paul Cernea pe 17 Decembrie 2020, 11:52

Fantastic! Lipsesc 3 rezerve si deja ati stabilit voi ca au probleme de efectiv! Râsu-Plâsu!

Rondon era titular. Probabil nu urmaresti meciurile CFRului ca sa poti face deosebirea intre titulari si rezerve.

dodo001
dodo001  •  17 Decembrie 2020, 13:02
Postat de andrei.f pe 17 Decembrie 2020, 12:53

cea mai mare pierdere pt cfr este fluierașul de casă covacs, nu se poate să arbitreze meci de meci cfr !

Ce te preocupa pe tine MM soarta CFR-ului!!! Kovacs arbitreaza cel mai bine din Romania, la fel si Hategan! Voi ati avut noroc tocmai cu Coltescu, dar ce sa vezi, Coltescu e pe făraș acum.

andrei.f
andrei.f  •  17 Decembrie 2020, 12:53

cea mai mare pierdere pt cfr este fluierașul de casă covacs, nu se poate să arbitreze meci de meci cfr !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează