FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, avertizată după primul transfer făcut de Becali: „E conflictual! L-am schimbat și a început să urle și să vină agresiv spre mine”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 18:27 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 20:01

Gigi Mulțescu, fost antrenor la Astra, a analizat primul transfer făcut de FCSB în această iarnă, Risto Radunovic, internațional muntenegrean de 28 de ani, adus de la formația din Giurgiu.

Acesta l-a lăudat pe fundașul stânga, dar i-a avertizat pe cei de la FCSB în legătură cu agresivitatea lui, dând exemplu un meci în care Radunovic și-a pierdut cumpătul după ce a fost schimbat.

„Eu sunt cel care l-a promovat pe Radunovic la Astra. Este un jucător foarte puternic. Știe cu mingea, driblează bine, iar centrările sale sunt foarte bune. Are o agresivitate pozitivă uneori, dar are probleme pentru că este conflictual, iar de acolo s-au născut și niște cartonașe roșii.

Eu am avut unele probleme cu el la un meci cu CFR. Am pierdut atunci cu 2-0. Mi-a greșit grav la primul gol încasat de noi.  Apoi a greșit iar grav la o altă fază și mi-am dat seama că psihic nu mai este ok și am decis să îl scot de pe teren prin minutul 20.

FCSB, avertizată după primul transfer făcut de Becali: „E conflictual! L-am schimbat și a început să urle și să vină agresiv spre mine”
Risto Radunovic

După ce l-am schimbat el mi-a răspsuns și a început să urle la mine. Chiar se îndrepta spre mine cu agresivitate. L-au oprit niște colegi de ai mei de pe bancă. Nu știu ce intenții avea față de mine. Eu spun aceste lucruri despre el tocmai că îi sunt un bun prieten.  Sper că el o să se corijeze și o să dea un randament mult mai bun. Eu m-aș bucura ca după acel episod cu mine Radunovic să fi învățat foarte multe lucruri. La FCSB va avea o concurență mare. Se va lupta cu Panțîru și Briceag Radunovic este un jucător foarte bun”, a spus Gigi Mulțescu pentru Prosport.

Radunovic, primă uriașă la FCSB

Becali a plătit deja 375.000 de euro pentru fotbalistul în vârstă de 28 de ani. Radunovic va câștiga la FCSB 11.000 de euro lunar, un salariu mediu într-un lot în care cel mai bine sunt plătiți Man, Coman, pe care Gigi îi consideră vedetele echipei. Ei primesc câte 20.000 de euro pe lună. Pentru Astra, afacerea e una bună, fiindcă giurgiuvenii fac astfel rost de bani pentru achitarea salariilor.

Mutarea e convenabilă și pentru jucător. Radunovic va încasa, pe lângă salariul de 11.000 de euro, 100.000 de euro pentru calificarea în grupe europene, Europa League sau Champions League. Un bonus aproape egal cu salariul anual!

VIDEO. FCSB, un nou derby în Liga 1! Totul despre meciul cu Craiova

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Atacantul din Liga 1 vânat de Gigi Becali și-a anunțat plecarea în iarnă: „Clubul ştie dorinţa mea”

Un fost antrenor de la FCSB a identificat marea problemă a „perlelor” Man, Tănase și Coman + Gigi Becali, sfătuit să transfere un jucător: „El lipsește!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Decembrie 2020, 10:30

Un antrenor care sustine ca ii este prieten, nu ar fi iesit in presa centrala, facand public - in amanaunt! - ceea ce s-a intamplat, si lasind impresia ca acest jucator ar fi fost in stare sa foloseasca mijloace de forta impotriva propriului antrenor! Halal pedagog! Decat un astfel de "ajutor", mai bine lipsa! Oricum, prin aceasta declaratie intempestiva, nu a facut altceva decat sa invenineze atmosfera "de primire" a jucatorului la FCSB.

sexilianul
sexilianul  •  17 Decembrie 2020, 10:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thebluestlion
thebluestlion  •  16 Decembrie 2020, 21:48

Radunovic și Chindriș sunt băieții ăia care mereu greșesc contra Craiovei. Deci să fie primiți la umbra fostei Steaua!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează