FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fost antrenor de la FCSB a identificat marea problemă a „perlelor” Man, Tănase și Coman + Gigi Becali, sfătuit să transfere un jucător: „El lipsește!”

FCSB ocupă locul 2 în Liga 1
FCSB ocupă locul 2 în Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 14:27 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 15:49

Dorinel Munteanu (52 de ani), antrenor la FCSB în 2008, a identificat modul prin care Florinel Coman (22), Dennis Man (22) și Florin Tănase (25), vedetele roș-albaștrilor, ar putea fi transferați de echipe importante din Europa. 

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, așteaptă sume importante în schimbul „perlelor” sale. Totuși, acești bani nu vor veni - cel puțin nu din campionate puternice - decât atunci când cei trei vor juca consistent bine la echipa națională și în Cupele Europene, crede Dorinel Munteanu. 

Dorinel Munteanu, despre cei mai importanți jucători de la FCSB: „Labili psihic”

„Nu cred că Man, Coman și Tănase pot să tragă echipa în spate. Ei trebuie să fie foarte bine motivați, concentrați la fiecare joc. Dacă vor da randament minimum un an, atunci vom putea vorbi despre ei ca niște jucători care trag echipa în spate. Așa, îi văd labili psihic. După un meci bun au euforie foarte mare, iar după un meci slab nu își iau responsabilitatea pe umerii lor. 

La FCSB este nevoie de un jucător cu mare experiență, în jurul căruia acești jucători tineri să crească. Ei sunt talentați și prin randamentul lor pot să ducă echipa mai sus.

Nu cred că pot fi vânduți pe 15 milioane de euro - deși sunt talentați - pentru că nu au jocuri în Cupele Europene și la echipa națională, care să le confirme valoarea. Prețul unui jucător nu se bazează doar pe randamentul său din campionat, trebuie să joace în Cupele Europene și la națională. 

Dacă Man, Coman și Tănase vor fi oameni de bază ai echipei naționale, cu siguranță că se vor putea lua bani mulți pe ei. Până atunci, sunt numai vorbe. Oamenii care urmăresc jucătorii români fac asta pentru cel puțin 6 luni. Pentru ca o echipă dintr-un campionat puternic să dea pe ei 15 milioane de euro, trebuie ca ei să confirme mai mult de un meci sau două la echipa națională. Altfel, banii ăștia îi dau doar echipele arabe”, a declarat Dorinel Munteanu la PRO X.

12,7 milioane de eurovalorează Man, Tănase și Coman cumulat, potrivit Transfermarkt.com

VIDEO. Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Derby între începători! Șefia în Liga 1, disputată de tehnicieni care n-au antrenat mai deloc! Corneliu Papură și Toni Petrea, față în față

Basarab Panduru a urmărit derby-ul etapei și are o mare dilemă: „Poate FCSB să facă asta? Are nevoie de anumiți jucători”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
amoniac
amoniac  •  17 Decembrie 2020, 01:39

Si pana la urma ce a fost cu titlul articolului "el lipseste"? Doar asa, sa se mai citeasca acelasi articol? Jalnica metoda de a face rating, nu e nicio deosebire intre cel ce face acest lucru si un infractor de rand: se numeste inselatorie si e accentuata in plus si de abuz de incredere. RU SI NE !!!

valentindragobete
valentindragobete  •  16 Decembrie 2020, 16:51

Dar tu, Dorinel Munteanu, cat de labil psihic esti ca sa poți accepta o candidatura pentru un partid a unui turnător la securitate ? Ce calități deosebite te mâna pe tine in posibila lupta parlamentară ? Te-ai *** cu o astfel de aroganta care se adauga la una mai veche: cea a paharului ! Ia pauza si respira adânc ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jean_valjean
jean_valjean  •  16 Decembrie 2020, 16:40

Gresit Dorinele..Ok,nationala si cupele europene sunt detalii importante ..dar daca aia de afara vad ca un jucator este cum isi doresc si ce se cauta..atunci il cumpara chiar daca nu are meciuri la nationala si cupele europene, exemplul MIHAILA ! 8 milioane a platit Parma, Serie A..sunt sigur gigi nu a primit niciodata banii astia pe man sau coman..si ii duce in brate daca vine asa oferta !Motivele ptr care nu pleaca sunt ca Man doarme la meciurile tari..si la fcsb si la u 21..DENNIS MAN NU A MARCAT NICIODATA IMPOTRIVA UNEI ECHIPE TARI, IN FATA FUNDASILOR BUNI...nici la club nici la nationala ! Strainii au vazut si ei ca Man joaca bine doar cu clinceni sau genul asta de echipe..! Coman este bun, dar dispare din joc, nu are ambitie, nu joaca in alta parte decat in stanga atacului..si mai ales nu face deloc faza de aparare. Suficiente lipsuri ptr care echipele din campionate tari nu il vor. Pacat de talentul lor, dar nu au avut antrenori care sa ii ajute, invete sa completeze aceste lipsuri.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează