FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 3-2

DINAMO - CHIAJNA 3-2 // Mircea Rednic, mesaj clar după victoria contra Chiajnei: „Fac apel la suporteri și la glorii! Să vină la meci, nu să comenteze pe internet” » Avertisment pentru Reda Jaadi și Mattia Montini

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 23:12

Mircea Rednic a vorbit despre victoria lui Dinamo contra Chiajnei, scor 3-2, și a avut un mesaj dur către fanii echipei roș-albe.

„Deja s-au plătit 8 loje pe Arena Națională. Mai sunt vreo 12 cred. Sunt ferm convins că dacă vom juca pe Arena Națională, va fi mai bine. Să uităm de asta cu stadionul lui Dinamo. Important este să obținem suma care să ne permită să jucăm pe Arena Națională. Fac un apel la suporteri, dar și la gloriile echipei. Nu le cer mult. Să vină la meci, să cumpere o lojă, să bea un pahar de vin, o bere și să ciugulească ceva. Și să aplaude și să susțină echipa.

Să înțelegă că nu poate fi totul roz. Fanii să vină la meci, nu să comenteze pe internet. Suntem pe drumul cel bun”, a declarat Mircea Rednic la LookTV.

„Le voi da și prima. 15.000 de euro pentru cele două meciuri. Nu e mult. Eu le dau banii. Am primit salariul, 10.000 de euro, și nu vreau acești bani”Mircea Rednic

VIDEO + FOTO Dinamo se impune contra Chiajnei și este lider în play-out » Meci spectaculos cu 5 goluri

Mircea Rednic: „Mulțumit de scor, nu de joc”

Mircea Rednic a vorbit și despre jocul echipei sale, dar a spus că își dorește mai mult de la jucători, în special de la Reda Jaadi și Mattia Montini.

La 3-0 am avut situații de gol și ne-am complicat. Și am primit două goluri. Sunt mulțumit de rezultat, dar nu de joc. Sunt multe de pus la punct. Am luat două goluri ușor, am stat departe de adversari. Le-am oferit spații și au reușit să marcheze.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Papazoglou are 7 meciuri și 4 goluri. Sunt foarte mulțumit de el. Vreau mai mult de la Reda, de la Matia Montini. Vreau mai mult. Și pe faza defensivă. Nu trebuie doar să înscrie. Când pierdem mingea, toată lumea trebuie să se apere. Dacă vrem să fim o echipă serioasă și competitivă trebuie să pregătim ambele faze. Anul acesta sunt multe lucruri pozitive. Avem 6 victorii”, a adăugat antrenorul lui Dinamo. 

„Dinamo nu merită să joace în play-out. Din vară vom rezolva multe probleme, ne vom stabiliza. Noi am intrat în această situație, noi trebuie să ieșim. E rușinos. Avem nevoie de suporteri. Parcă jucăm meciuri amicale în campionat. Când fanii au venit la meci s-a văzut. Am avut altă atitudine. Ai chef de fotbal” Ricardo Grigore

Citește și:

Mircea Rednic controlează TOTUL la Dinamo! 3 pași prin care face și desface + pe ce dă 10.000 de euro pe sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
sebastian_ionut
sebastian_ionut  •  06 Aprilie 2019, 13:22
Postat de samertx pe 06 Aprilie 2019, 00:24

Sebi, tu cu cine ții? Cu CSA Steaua sau cu FCSB?

tin cu ambele.pana la urma cand nu era echipa la csa , a venit fcsb.

802979939873029
Jack Willson  •  06 Aprilie 2019, 12:36
Postat de mosvasile pe 06 Aprilie 2019, 12:01

Pentru cine sa vina poporul dinamovist?Pentru "Mouscron-ul" ligii 1?Unde e Dinamo al nostru,maa?Ce-ai facut cu Dinamo,strambule?

Dar ce a facut Rednic cu Dinamo, B0$$? Cand a venit la Dinamo, echipa era un ciuruc facut la un loc de Negoita, Contra, Mutu, Miriuta si Bratu. Nu va place cum e Dinamo acum? Credeti ca voi aveti mai multa experienta si bani sa ridicati echipa? Luati actiunile de la Negoita cel Zgarcit, nu sunt scumpe.

802979939873029
Jack Willson  •  06 Aprilie 2019, 12:31
Postat de Dimache Gelu pe 06 Aprilie 2019, 11:51

TU CINE CELULA NOASTRA ESTI MAI PIT..BULL SH..T? FIECARE CAINE ARE OPINIA LUI..NU E VOIE?..ESTI DIN CEALALTA GASCA CARE A INGROPAT DINAMO.. TELEAGA-VINU-POKEMON ? CIRCARULE...E BINE CU SUBVENTIILE? POT SA TE NUMESC CIORBAR LA RIN? :))

Atat pot sa iti zic Degetel, cat timp esti un om mic si nu faci nimic ca sa ajuti, ciocu' mic si joc de glezne. Nu l-am putut niciodata suporta pe Negoita, dar el a scapat clubul de faliment (dupa prapadul facut de Borcea & co), si acum, cand il vinde pe o suma modica, de ce nu sunt "Legendele" lui Dinamo interesate sa il cumpere? 10-15 foste glorii pun cate 500.000 euro de fiecare si cumpara clubul, punand in aplicare ideile lor magnifice cu care se tot lauda la TV. Singurul care a aratat ca vrea sa faca ceva a fost Rednic (cu sau fara comisioane, nu le ia din buzunarul meu) si pentru asta are respectul si sustinerea mea (si a altor dinamovisti adevarati, care au sustinut si echipa asta care acum schioapata). Tu faci parte din gruparea "vedetelor" dinamoviste de la TV, care-s pline de sfaturi si intentii bune, dar cand vine vorba sa se implice si sa riste timp si bani sunt absenti. Asa ca repet: Ciocu' mic si joc de glezne!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează