FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Rednic controlează TOTUL la Dinamo! 3 pași prin care face și desface + pe ce dă 10.000 de euro pe sezon

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 09:25

Mircea Rednic face și desface la Dinamo până când va prelua clubul: l-a împrumutat iar pe Negoiță, le-a promis din nou prime jucătorilor și a achiziționat două loje pe Național Arena pentru sezonul viitor.

Antrenor, manager, viitor patron. Mircea Rednic a apelat iar la contul personal.

Pasul 1: "Astăzi am făcut iar un efort, nu mai contează cât, am împrumutat clubul! Sunt dispus să fac orice ca atmosfera să fie bună, ca băieții să fie cu salariile la zi", a deconspirat ieri "Puriul".

Pasul 2: "Băieții au 15.000 de euro dacă bat și pe Chiajna. Adică să legăm două victorii la rând".

Pasul 3: "Fac un apel la toți care se dau dinamoviști. Un apel concret! Sezonul viitor, vreau să jucăm meciurile de acasă pe Național Arena. Putem să avem bani pentru închiriere, din loje. Uite, eu iau două!".

 

10 mii loja. Cine urmează?

Rednic e dispus să achite câte 10.000 de euro pentru fiecare lojă închiriată pe un sezon.

Ionuț Negoiță a transmis că va fi dispus să se implice financiar dacă se va reuși închirierea a cel puțin 10 din cele 30 de loje ale stadionului. Antrenorul a explicat cum stă situația actuală la club:

"Nu mă roagă nimeni, Ionuț nu trebuie să se roage de mine sau de altul să cumpărăm clubul. Atunci când am venit aveam pe cineva interesat să cumpere. Dar e dezamăgirea asta că nu se construiește stadionul, nu avem birouri, e o situație delicată, trebuie făcută o analiză foarte bună. E lipsă de interes, zona e frumoasă, teren mult aici, în centru, cine știe ce interese politice sunt".

 30 de mii €costă închirierea Național Arena pe un meci, de aproape 15 ori mai mult decât costul închirierii stadionului Dinamo 

"Ce atmosferă pot face oamenii la Ploiești, fanii de acolo! Suporterii ar trebui să se gândească că avem nevoie de ei, că situația e delicată. OK, nu le e ușor, dar acum stăm doar pe facebook și pe comentarii?! Hai la stadion, alături de echipă!"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Sunt frumos, înalt, drept, am atâta experiență... E o atmosferă bună în echipă, o să fie și mai bună, jucătorii vin cu plăcere la antrenamente, trebuie să li se ofere încredere. Peste tot mai sunt și "sifoane", și "cârtițe""
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Dussaut i-a cucerit definitiv pe fanii lui Dinamo: „Cine sunt Gigi Becali și Steaua? Știam doar două echipe mari în România”

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
389631368526798
Rares Solca  •  05 Aprilie 2019, 22:33

Domnule Rednic,tot respectul pentru cariera dvs la Dinamo,pentru spiritul dinamovist si nu in ultimul rand pentru bunavointa dvs de a reveni la clubul nostru de suflet dupa cele intsmplate in trecut.Vreau doar sa va cer sa fiti indulgent cu noi,cei care inca nu simtim sa venim la stadion.Suntem caini pana la moarte,niciodata nu vom simti ceva pentru alta echipa(prietenii ma intreaba de 20 de ani de ce mai ''tin''cu Dinamo,iar eu le raspund mereu cu zambetul pe buze ca ''aşa m-am nascut'!),suntem mereu alaturi de Dinamo,dar,mie cel putin,imi este deocamdata imposibil sa vin sa vad live asemenea meciuri.Dinspre teren nu mai ajunge in tribuna nici cea mai mica emotie.Va doresc din inima succes si poate veti reusi sa readuceti ''emotia dinamovista'' prin jocul echipei,si atunci vom fi sigur si pe langa stadion,ca in vremurile bune.

popescu222
popescu222  •  05 Aprilie 2019, 14:43
Postat de rumunek pe 05 Aprilie 2019, 13:37

Poate va era dor de DOAMNA Hanca, umilita și agresată de la Giurgiu https://twitter.com/_ekstraklasa_/status/1113840149207687170?s=21

Foaaaarte tare, mersi pentru link! Eu am fost printre indignati atunci... mea culpa. Dar acum ma intreb, cum o fi luat-o Sergiu, care pare baiat finutz?

rumunek
rumunek  •  05 Aprilie 2019, 13:37

Poate va era dor de DOAMNA Hanca, umilita și agresată de la Giurgiu https://twitter.com/_ekstraklasa_/status/1113840149207687170?s=21

Vezi toate comentariile (16)
Comentează