FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA 0-1

Dinamo - Chindia 0-1. A răbufnit la final: „Clubul m-a dat la o parte! Antrenorii nu mi-au oferit încredere!”

Daniel Popa, în duel cu Andrei Radu +22   FOTO
Daniel Popa, în duel cu Andrei Radu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 22:21 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 22:34

La finalul partidei Dinamo - Chindia 0-1, Daniel Popa (25 de ani), fostul atacant al „câinilor”, le-a bătut obrazul antrenorilor cu care a lucrat în Ștefan cel Mare. O singură excepție: Florin Bratu. 

Toate detaliile despre Dinamo - Chindia, AICI

Programul + rezultatele rundei #17 din Liga 1

„Am ratat o ocazie, Eşanu e un portar foarte bun. Îmi pare rău că n-am marcat, dar am descoperit un portar bun. Să i se dea mai multă încredere, pentru că au mai fost jucători cărora nu li s-a dat încredere. Da, şi eu mă număr printre ei. Doar Florin Bratu mi-a dat încredere. În rest, foarte puţin, indiferent de ce am făcut. Am jucat puține minute. Eu n-am vrut să plec de la Dinamo, am fost dat la o parte.

Încă mai am memoriul cu Dinamo. Banii i-au băgat, dar nu în 15 zile de la trimiterea notificării. Ne judecăm pe 20. Din ce am înţeles, pot deveni liber de contract. N-am luat eu decizia de a pleca de la Dinamo. Am fost dat la o parte de la Dinamo şi Chindia a fost primul club care mi-a sărit în ajutor. 

Vreau să joc cât mai mult aici, până se termină contractul (n.r. - împrumutul expiră la vară), şi după pot vorbi după despre o plecare”, a declarat Popa.

Nemulțumit că a evoluat puțin la Dinamo în ultimii ani, dar și din cauza faptului că echipa-mamă l-a împrumutat de fiecare dată când n-a mai fost nevoie de serviciile lui, Daniel Popa și-a depus memoriu pentru a fi declarat jucător liber de contract.

17 goluriîn 104 meciuri a strâns Daniel Popa la Dinamo în toate competițiile, din 2016 și până în prezent

Numai cu dăruire se pot obține rezultate, s-a văzut asta. Mă așteptam să fie mai rău terenul în seara asta, cred că pentru frigul care a fost, cât a nins, a arătat destul de bine. S-a putut pasa, n-a fost înghețat, jucătorii au putut să aibă stabilitate. 

Am abordat cu o atitudine bună această partidă, nu am făcut greșeli defensive, poate și jucătorii din avanposturi, îl evidențiez în primul rând pe Daniel Popa, care a jucat pe un post nou pentru el dar a făcut o partidă foarte bună, exceptând ocazia avută singur cu portarul. E bine că am dat gol din aceeași fază, dar n-o s-o uit, puteam să facem diferența. Toți jucătorii au făcut un efort fantastic. Nu știu dacă Dinamo a avut ocazii clare de gol
Emil Săndoi, antrenor Chindia

Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Chindia 

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
Captură Digi Sport
+18 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cornel Dinu a răbufnit la TV: „Ieși afară, nu ți-e rușine?! Inimaginabil!”

Gigi Becali, contestat de o legendă a Stelei: „Mai bine se lasă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
994945067209257
Cazacu Dan Sorin  •  17 Ianuarie 2021, 08:00

Popica nefericitul!

shagrath_d.b_
shagrath_d.b_  •  17 Ianuarie 2021, 06:10
Postat de andrei.f pe 17 Ianuarie 2021, 04:26

Va să zică ddb ia bătuta acasă de la alde căpușă și rață. Felicitări !

Vai de mortii tai !!

horace71
horace71  •  17 Ianuarie 2021, 05:57

Noi steliștii adevărați niciodată nu ne vom bucura de răul lui Dinamo.Înțelegem prin ce trece acest club acum.Noi nu suntem genul Catalynna Talpanista.Avem o altă educație și evident nu ne place chat-ul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează