FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHINDIA

Surpriză! Fanii lui Dinamo au cumpărat deja peste 10.000 de bilete cu Chindia: „Vrem sold-out în mai puțin de 24 de ore”

Suporterii dinamoviști promit să fie „alături
Suporterii dinamoviști promit să fie „alături" de jucătorii lui Mihalcea, care sunt la 3 puncte de zona retrogradării

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 15:57

Fanii lui Dinamo regăsesc, virtual, drumul spre arena din Ștefan cel Mare. Vor să anunțe astăzi că vor evolua cu casa închisă în prima etapă post-pandemie cu Chindia Târgoviște: s-au vândut peste 10.000 din cele 15.000 de bilete!

  • Dinamo - Chindia Târgoviște se joacă sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Dinamo va evolua cu casa închisă în prima etapă de la reluarea campionatului! Da, Dinamo va avea spectatori plătitori, chiar dacă, momentan, meciurile de fotbal se desfășoară cu porțile închise. „Câinii" au promis că vor achiziționa, în mediul online, toate cele 15.000 de bilete puse în vânzare pentru etapa de sâmbăta viitoare cu Chindia Târgoviște.

Deja, la 12 ore de la punerea în vânzare a tichetelor, se achiziționaseră deja mai mult de jumătate. Fanii din PCH și din programul socios DDB s-au organizat pentru startul sezonului de vară, urmând să repete astfel de acțiuni la fiecare rundă.

DINAMO - CHINDIA. 16.000 de euro/meci

S-au strâns deja peste 10.000 de euro din tichete - ceea ce nu s-a întâmplat la un meci de Liga 1 al „câinilor" în Ștefan cel Mare -, iar „casa închisă" ar putea duce la 16.000 de euro, cu care se va finanța clubul, prin programul socios. Suporterii și-au împărțit, pe Facebook, diverse zone ale stadionului, pe județe și pe țări, în funcție de grupurile de dinamoviști de pe mapamond. 

Să doborâm recordurile, vrem sold-out în mai puțin de 24 de ore. După ce ați selectat locurile e bine să finalizați comanda pe bilete.ro, ca să nu rămână blocate acele locuri. Biletele blocate pot rămâne așa 5-6 ore, până când cei de la bilete.ro dau un refresh. Nici ei nu sunt obișnuiți cu vânzări atât de mari într-o singură zi", au transmis suporterii ieri după-amiază.

În realitate, fanii lui Dinamo fug de „Groapă" :)

Dinamoviștii umplu tribunele doar pe Arena Națională. Într-un meci decisiv cu Academica Clinceni (1-0), pentru un loc în semifinalele Cupei României, de-abia s-au strâns 1.000 de spectatori cu câteva zile înaintea de intrarea în starea de urgență. În prima etapă de play-out de-abia s-au adunat 620 de oameni la un meci. 

Recordul sezonului a fost înregistrat pe Arena Națională, 27.668 de spectatori, în Derby-ul de România din februarie 2020 cu FCSB (2-1). Ca fapt divers: în ultima etapă a ediției 2016/2017, cu Astra (1-1), când Dinamo avea șanse teoretice la titlul de campioană - pe care nu l-a mai luat din 2007 - de-abia s-au strâns 8.762 de spectatori.

„După 3 luni de așteptare, fotbalul nostru se întoarce în Ștefan cel Mare. Chiar dacă se joacă fără spectatori, noi vom fi acolo. Haideți să epuizăm biletele înainte de ziua meciului! Să le transmitem jucătorilor că nu sunt singuri. Să transmitem lumii întregi că Dinamo trăiește" 

Comunicatul suporterilor dinamoviști pe Facebook

Surpriză! Fanii lui Dinamo au cumpărat deja peste 10.000 de bilete cu Chindia: „Vrem sold-out în mai puțin de 24 de ore”

500 de mii de euroau strâns suporterii dinamoviști, 365.000 de euro fiind cedați clubului, sub formă de împrumut

4.630este media de spectatori acasă a dinamoviștilor, asta datorită meciurilor disputate pe Național Arena. Locul 3 în clasamentul asistenței după U Craiova (13.060) și FCSB (6.500)

„Câine" și dincolo de moarte 

În primele trei ceasuri de la punerea în vânzare a biletelor, se vânduseră deja 5.000! Totodată, pe Facebook, fanii au publicat un printscreen dintr-o conversație cu soția unui fost suporter dinamovist, Cătălin, decedat zilele trecute. 

„Sunt soția lui, nu știu dacă știți, dar Cătălin a murit acum 10 zile. În memoria lui, aș vrea să cumpăr și eu 10 bilete și să le donez, vă rog să mă îndrumați de unde aș putea să le achiziționez", a scris femeia, respectivul fan fiind înscris și în programul socios.

Au adus un spaniol!

Cum spaniolii se înghesuie cu promisiuni, dar garanțiile din conturi încă întârzie să apară, au adus suporterii, oficial, un iberic. Proaspăt transferat la multipla campioană din handbalul masculin, noul „dulău" Javier Hamet, a semnat un contract pe 2 ani cu Dinamo. Și s-a înscris imediat în programul socios DDB, membrul cu numărul 6.700. Fost jucător la Portland San Antonio, Steaua, CSM și Dobrogea, spaniolul are și cetățenie română și a devenit, alături de Savenco, Mousavi, Heidarirad și alți „câini", membri ai programului socios.

VIDEO Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

3 vești bune la Dinamo într-o singură zi: „Nu ar trebui să mai fim îngrijorați”

Investitorii spanioli au avut oameni la amicalul Dinamo - Rapid » Surpriză: încă un posibil cumpărător

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
kluing2001
kluing2001  •  06 Iunie 2020, 08:12
Postat de creeperno pe 05 Iunie 2020, 22:40

Sa facem asa in fiecare meci

cu mentiunea ,sa se dea doar 11348 de bilete pentru o persoana....sa ajunga la toti.

811370355651745
Dragos Samfira  •  06 Iunie 2020, 00:45

GeOx...acum sa te vad,mergi la stadion ..

811370355651745
Dragos Samfira  •  06 Iunie 2020, 00:44

Bravo,puteati sa faceti asta cu mult timp in urma,trebuie sa mergeți la stadion si echipa va supravietui..si 15000 daca va strangeti este ceva,valabil pt toate echipele din liga 1...mergeti la stadion,dinamo,fcsb,botosani,iasi,etc..hai Craiova,va asteptam cu drag la stadion,noi Craiova mergem!?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează