FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Claudiu Niculescu, despre strategia „ascuțită” a lui Rednic: „De ce să-i mai ții, dacă ei nu vor să rămână?”

Claudiu Niculescu a antrenat-o pe Dinamo timp de 3 săptămâni în acest sezon // FOTO: GSP
Claudiu Niculescu a antrenat-o pe Dinamo timp de 3 săptămâni în acest sezon // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 mai 2019 21:38

Rachid Ait-Atmane, 25 de ani, are șanse minime să mai continue la Dinamo și din vară. Algerianul trecut pe linie moartă de Mircea Rednic a anunțat că nu și-a reziliat contractul deocamdată, însă despărțirea pare iminentă.

Claudiu Niculescu, unul dintre antrenorii trecuți pe la Dinamo de-a lungul acestui sezon, e de acord cu strategia lui Mircea Rednic, aceea de a renunța încă de acum la jucătorii pe care nu se mai bazează din sezonul viitor, unul în care dinamoviștii anunță la nivel declarativ că vor să lupte pentru câștigarea titlului. 

„Rednic îşi construieşte uşor-uşor lotul pentru sezonul viitor și se bazează pe jucătorii care au dorit să continue şi din vară. De ce să mai ţii fotbalişti până în vară, dacă ei nu vor să rămână?”, a spus Claudiu Niculescu, la TV Digi Sport. 

Atmane a venit la Dinamo în noiembrie 2018, mijlocașul bifând 12 meciuri pentru „câini”.  Dinamoviștii se gândeau inițial să îi propună prelungirea contractului pe încă 2 ani, cu o creștere salarială de la 5.000 la 7.000 de euro, dar se pare că Rednic e hotărât să nu mai mizeze pe algerian din sezonul viitor.

Ultimul meci jucat de Atmane a fost pe 29 martie, Dinamo - Hermannstadt 2-0.

Vezi și: DINAMO // Nu doar Levski Sofia îl vrea pe Montini » Alte două oferte pentru „bombardierul” „câiniilor”: „Sunt opțiuni tentante pentru mine”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
103196710874764
Dizidentul Inutil  •  02 Mai 2019, 12:09

niculescu trebuie sa ii fie recunoscator lui david ca nu l-a mai lasat la dinomo . era depasit de situatia grea in care se afla acest club. experienta lui nu-l recomanda decit in momentul in care ar fi avut clubul timp de reconstructii. dinamo prin venirea lui rednic a dat un sens . greu fara buget , greu fara jucatori cu experienta. asa ca aducerea de jucatori straini a fost judecata de rednic la rece . stia impactul. dar din tara nu se putea aduce mai nimic nefiind interesati decit ciurucuri care au si venit citiva plecind cum au venit. nu mai era motivatie... atunci a mers pe relansarea unor jucatori straini fara contracte si dornici sa se reafirme. in mare a reusit ducind dinamo in play out sa fie pe locul doi. departe de a spune ceva aceasta echipa in momendul asta de cadere avea nevoie de un motivator de un om cu experienta si care sa aiba si scoala vietii. echipa va arata complet diferit la vara... stie clar cum trbuie sa joace acest dinamo. vor ramine putini si jucatori de marca vor fi adusi. asta a fost strategia care nu a inteles-o mai nimeni acuzindu-l de jucatori straini si asa mai departe. rednic trebuia sa fie realist si nu era timp de poezii. asa ca eu unul am mare incredere la ceea ce va face. si daca va cumpara si clubul atunci va fi alta poveste. jucatorii romani nu sint motivati. sint buni o perioada pleaa afara unde clacheaza exceptiile intarind regula. asa ca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează