FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 0-1

DINAMO - CLINCENI 0-1 // Dusan Uhrin nu s-a mai putut abține: „Sunt furios pe jucători, pe tot! Doar fanii o fac mare pe Dinamo”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 22:47

Dinamo a pierdut cu Academica Clinceni, scor 0-1, în prima rundă a play-out-ului Ligii 1. Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) e nemulțumit de atitudinea elevilor săi și se teme că poate rata calificarea în semifinalele Cupei României. 

Vezi AICI clasamentul actualizat din play-out!

„Trebuie să schimbăm ceva. Nu ducem suficient de multe mingi în careul advers. Nu suntem periculoși. Asta e realitatea. A fost foarte dificil să revenim după golul lor. Suntem o echipă mare doar pentru că avem mulți suporteri. În rest, suntem o echipă normală. Trebuie să facem mai mult, pentru că nu sunt deloc mulţumit. Sunt furios pe jucători, pe tot”, a declarat Dusan Uhrin la TV Telekom Sport. 

Dinamo - Clinceni și în Cupă

Dinamo și Clinceni se vor întâlni din nou marți, de la 20:00, în prima manșă a sferturilor de finală din Cupa României. Florin Prunea, managerul lui Dinamo, a afirmat răspicat că marele obiectiv al „câinilor” este câștigarea acestui trofeu, dar Uhrin trage un semnal de alarmă: „Aveam ca obiectiv să batem Clinceniul și astăzi, nu doar în Cupă, și uite ce a ieșit”.

Vezi și: 

DINAMO - ACADEMICA CLINCENI 0-1. VIDEO + FOTO „Câinii” pierd în prima rundă din play-out! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  29 Februarie 2020, 15:12

DDB un curent minunat! fc5bistii se uita la el ca broasca la bordura!

prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  29 Februarie 2020, 15:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  29 Februarie 2020, 14:41

retrogradarea

Vezi toate comentariile (57)
Comentează