FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo colecționează refuzuri pe bandă rulantă » L-au ratat şi pe "Magician"!

Sânmărtean este unul dintre cei mai tehnici fotbalişti români
Sânmărtean este unul dintre cei mai tehnici fotbalişti români

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 00:00

După refuzurile lui Marius Constantin şi Cernat, a venit rândul lui Sânmărtean să le dea cu flit celor din Ştefan cel Mare.

Dinamo a devenit în ultima perioadă o adevărată colecţionară. De refuzuri! Moda ofertelor financiare ilare propuse de "câini" pentru Florin Cernat şi Marius Constantin continuă. Ultimul fotbalist care a refuzat să vină în Ştefan cel Mare este Lucian Sânmărtean.

Conform surselor Gazetei, mijlocaşul de 36 de ani a plecat ieri dimineaţă în Emiratele Arabe Unite pentru a-şi negocia un contract cu o formație din zonă: "A primit o propunere excelentă, dar e normal, Lucian a dovedit că încă mai poate juca fotbal de calitate. El și-a dorit mult să revină în România, dar din păcate situația de la Pandurii l-a făcut să plece iar din țară și să aleagă să fie din nou departe de familie", au dezvăluit sursele Gazetei.

6.000 € și nimic la semnătură

Aceleaşi surse susţin că Sânmărtean nu a considerat niciodată Dinamo o variantă reală, având în vedere sumele oferite de "câini". Şefii din Ştefan cel Mare i-au pus pe masă "Magicianului" un salariu lunar de 6.000 € şi niciun ban la semnătură, cu toate că fotbalistul poate semna liber de contract, având în vedere problemele financiare de la Pandurii.

Lucian a mai fost ofertat şi de Viitorul, dar şi de echipa lui Răzvan Lucescu, Xanthi Skoda. El chiar declara de curând: "Am avut o discuție OK cu domnul Andone, un om care cunoaște fotbal. I-am explicat ce oferte am și din alte părți. A rămas să mai discutăm şi o să vedem ce se va întâmpla. Am vorbit și cu Gică Hagi. E o deosebită plăcere să asculți un om de așa calitate, e flatant pentru mine că îl interesez. I-am explicat și dânsului că prioritar e un transfer în străinătate. Nu mă grăbesc, sper să se clarifice totul cât mai repede și apoi vom vedea unde ajung".

Lazăr în Qatar?

Cel mai bun marcator al lui Dinamo în acest sezon, Valentin Lazăr, este dorit de mai multe cluburi din străinătate. Mai nou, și de unul din Qatar. Până acum însă, nici una dintre oferte nu se apropie de suma pe care o doreşte Negoiţă pentru fotbalistul de 28 de ani, minimum 700.000 €.

2goluri în 17 meciuri a marcat Sânmărtean pentru Pandurii în acest sezon de Liga 1

31de goluri în 279 de meciuri a marcat Sânmărtean în Liga 1, all-time

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 Ianuarie 2017, 11:08
Postat de vladut12 pe 14 Ianuarie 2017, 10:51

6 mii de euro ii da Becali femeii de serviciu! :))))

Să-i dea măi,că de aia v-ați luat 7-2 în două meciuri și v-a scos Gugu și Nilă din cupă!Chemați-l și pe Salam să vă bage ceva fără număr!Talpan a pus talpa-n prag!

vladut12
vladut12  •  14 Ianuarie 2017, 10:51

6 mii de euro ii da Becali femeii de serviciu! :))))

agentul0007
agentul0007  •  14 Ianuarie 2017, 10:20

Aloo el a fost dorit si de razvan Lucescu dar el a ales banii de la arabi .in Grecia cred ca nu ii oferea tot 6000 pe luna . Are o varsta si a dorit sa plece unde incasa bani multi pentru viitorul lui . La vârsta asta numai te gandesti la performanta ci la viitorul familiei .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close