FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Săptămâna iluziilor la Dinamo! Condiția pusă de jucători pentru a se prezenta la reunire + de ce banii de la suporteri n-au ajuns la toată lumea

Dinamoviștii așteaptă o leafă restantă ca să apară duminică la reunire. foto: GSP
Dinamoviștii așteaptă o leafă restantă ca să apară duminică la reunire. foto: GSP

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2020 17:13 / Actualizat luni, 28 decembrie 2020 17:34

DINAMO. Banii oferiți de suporteri n-au ajuns la toți jucătorii și angajații, astfel că dinamoviștii așteaptă o leafă restantă ca să apară duminică la reunire. Cortacero continuă șirul promisiunilor-minciuni!

Dinamoviștii au Sărbători de iarnă gri. Sunt acasă cu familiile, se bucură de aceste zile de relaxare, însă cu banii strânși fiecare cum a putut în carieră. Suporterii DDB au alocat aproximativ 200.000 de euro pentru plata unor restanțe ale grupării, către angajați și către stat, doar că n-a fost de ajuns să achite un salariu întreg dinamoviștilor

Suntem mulți care nu am primit. Am înțeles că au fost achitate niște salarii oamenilor care au puțini bani la echipă, la club. Au luat-o în ordine. Aceasta este săptămâna decisivă, dacă nu bagă clubul măcar un salariu, mulți nu vor veni la reunire sau nu se vor antrena la Săftica! Tot sperăm, dar să nu rămânem cu speranța”, au povestit dinamoviștii pentru Gazeta Sporturilor.

Jucătorii au fost informați de un detaliu pe care Pablo Cortacero l-ar fi transmis liderilor DDB săptămâna trecută. „Dacă nu voi aduce mărirea de capital promisă, 5 milioane de euro, nici de data asta, atunci vă cedez vouă toate acțiunile”, așa ar fi zis spaniolul. 

Andrei Gerea: „Cortacero nu va aduce bani la Dinamo, nici nu va ceda acțiunile”

„Cel puțin asta s-a vorbit la echipă”, au mărturisit dinamoviștii. „Probabil, a lansat această idee ca să scape atunci de la înghesuială și să-i mai ducă pe oameni cu vorba. La modul cum acționează, tema lui este falimentarea lui Dinamo! Nici nu va aduce bani, nici nu va ceda acțiunile. Trebuia pus să semneze atunci un act de genul acesta, dacă era să promită că dă acțiunile”, a comentat Andrei Gerea, unul dintre oamenii importanți din proiectul DDB.

800.000 de euroeste suma cu care DDB (20,06% acțiuni la club) a creditat Dinamo până acum

550.000 de euroeste suma cu care Cortacero (72% acțiuni la club) și apropiații săi au venit la Dinamo

VIDEO Radu Birlică: „Vor pleca fotbaliști! Unii nu vor mai veni la reunire! Există riscul de a nu avea jucători pe data de 3 ianuarie”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Diego Fabbrini, apel către suporteri: „Numai ei pot rezolva problema de la Dinamo”

Crăciun la sală pentru un jucător de la Dinamo! S-a refăcut după accidentarea care l-a făcut să rateze ultima etapă din campionat

DINAMO. Cel mai dur atac la adresa lui Cortacero: „Românii nu sunt proștii lui! Am ajuns să ne fraierască un actoraș de mâna a treia care nu are nici bani de țigări?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
dragdim
dragdim  •  29 Decembrie 2020, 19:30
Postat de factcheck pe 29 Decembrie 2020, 00:28

Steaua joaca bine merci in liga 1 din 1947. ce naiba visezi acolo. vitanul tau bazresti daca se desfiinteaza ramane doar Steaua in liga 1 dintre echipele cu traditie.

Și Fierbințiul e Las Vegas.

mehighms
mehighms  •  29 Decembrie 2020, 07:52
Postat de creeperno pe 28 Decembrie 2020, 22:37

Ce iluzii visati? Domnul Cortacero stie clar ca o sa intre 1,5 milioane de euro si dupa alte 5 milioane de euro si n-o sa cedeze nimic programului lui bucurica. Daca face rost programul lui bucurica de 7,5 milioane de euro, atunci domnul Cortacero o sa le cedeze lor actiunile

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

factcheck
factcheck  •  29 Decembrie 2020, 00:28
Postat de mikidiki pe 28 Decembrie 2020, 21:50

intrebare de 5 puncte daca ddb i-ar da cei 550.000e lui cortazer0 a-r ceda actiunile?

de unde sa aiba pecheasti aia 550 de mii de euro. dar in principiu daca ne-ati da 1 milion de euro v-am ceda actiunile,in rest,falimentul.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează